Uitverkoop tot -50% wegens stockopruiming. Geniet van 01/02 t.e.m. 29/02 van uitzonderlijke kortingen. OP=OP

Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 95,40/ m2

Planchet "Kumamoto"- licht gebrand - 2x geborsteld - geolied - gepolijst

Deze “Kumamoto” planchet in sparrenhout heeft een structuur van geborsteld hout met zichtbare nerven en knopen, waaraan hij zijn unieke uitstraling dankt. Het hout van Lariks en spar verschilt vooral in kleur en uitstraling. De “Kumamoto” planchet heeft door zijn tandgroef een heel stevige aansluiting en zorgt daardoor voor een mooie gesloten gevelbekleding. Hij zorgt voor een clean uiterlijk en een minieme aanwezigheid van overgang tussen de onderlinge planchetten. Daardoor krijgt je gevelbekleding een mooi egaal oppervlak. Door de 3 groeven achteraan hebben deze planchetten een stevige vormvastheid. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 95,40/ m2

Planchet "Kyoto" - zwart verkoold gebrand - geolied

De “Kyoto” planchet is perfect om je gevel op een unieke stijl te laten zien. De zichtbare verkoolde houtstructuur geeft elke planchet een uitgesproken uiterlijk. Dit niet klassieke maar toch strakke, landelijk product is heel eigentijds. De verkoolde structuur neemt niet weg dat er nog steeds een mooie tekening te zien is in je hout. De nerven en knopen zijn nog steeds zichtbaar waardoor je toch nog dat natuurlijk gevoel terugvindt in dit strak afgewerkt hout. Deze planchet heeft door zijn tandgroef een heel stevige aansluiting en zorgt daardoor ook voor een mooi gesloten gevelbekleding. Het V- groefje zorgt ook voor een clean uiterlijk en een minieme aanwezigheid van overgang tussen de onderlinge planchetten. Daardoor krijgt je gevelbekleding een mooi egaal oppervlak. Door de 3 groeven achteraan hebben deze planchetten een stevige vormvastheid. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 93,35/ m2

Planchet "Nara" - donker bruin gebrand - geborsteld - geolied

Deze “Nara” planchet heeft een geborstelde houtstructuur met zichtbare nerven en donkerbruine knoesten die elke gevel een natuurlijk karakter geven. Hij is gebrand, éénmaal geborsteld, en geïmpregneerd voor een blijvende afwerking die zeker indruk zal maken. Deze planchet heeft door zijn tandgroef een heel stevige aansluiting en zorgt daardoor ook voor een mooi gesloten gevelbekleding. Het V- groefje zorgt ook voor een clean uiterlijk en een minieme aanwezigheid van overgang tussen de onderlinge planchetten. Daardoor krijgt je gevelbekleding een mooi egaal oppervlak. Door de 3 groeven achteraan hebben deze planchetten een stevige vormvastheid. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 93,35/ m2

Planchet "Osaka" - zwart verkoold gebrand - geborsteld - gekleurd

Geef je woning een boost met deze “Osaka” planchet! Deze structuur van gebrand, geborsteld en gekleurd hout brengt karakter en stijl toe aan jouw project. De natuurlijke houtnerf en knoesten zijn zichtbaar, waardoor elke planchet uniek is. Deze planchet heeft door zijn tandgroef een heel stevige aansluiting en zorgt daardoor ook voor een mooi gesloten gevelbekleding. Het V- groefje zorgt ook voor een clean uiterlijk en een minieme aanwezigheid van overgang tussen de onderlinge planchetten. Daardoor krijgt je gevelbekleding een mooi egaal oppervlak. Door de 3 groeven achteraan hebben deze planchetten een stevige vormvastheid. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 93,35/ m2

Planchet "Sapporo"- bruin gebrand - geborsteld - gebrand - geolied

De “Sapporo” Planchet is gebrand, geborsteld, opnieuw gebrand en geïmpregneerd. Het resultaat is een structuur met zichtbare nerven en lichtbruine knopen. Deze uniek gebrande planchet is perfect om een rustieke maar toch eigentijdse toets aan jou woning te geven, dit kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van je woning. De zichtbare nerven en lichtbruine knoesten vormen een mooi contrast dat elk gebouw zal opfleuren. De “Sapporo” planchet heeft door zijn tandgroef een heel stevige aansluiting en zorgt daardoor ook voor een mooi gesloten gevelbekleding. Het V- groefje zorgt ook voor een clean uiterlijk en een minieme aanwezigheid van overgang tussen de onderlinge planchetten. Daardoor krijgt je gevelbekleding een mooi egaal oppervlak. Door de 3 groeven achteraan hebben deze planchetten een stevige vormvastheid. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 101,60/ m2

Planchet - "Sendai"- zwart gebrand - geborsteld - gebrand - geolied

De “Sendai” planchet is gebrand, geborsteld, opnieuw gebrand en geïmpregneerd. De structuur van geborsteld hout heeft een mooie, natuurlijke nerf met een verkoolde laag voor een extra vleugje charme terwijl het toch een strakke look heeft. De “Sendai” planchet is perfect voor wie houdt van de uitstraling van natuurlijke materialen met een vleugje industriële flair. Deze planchet heeft door zijn tandgroef een heel stevige aansluiting en zorgt daardoor ook voor een mooi gesloten gevelbekleding. Het V- groefje zorgt ook voor een clean uiterlijk en een minieme aanwezigheid van overgang tussen de onderlinge planchetten. Daardoor krijgt je gevelbekleding een mooi egaal oppervlak. Door de 3 groeven achteraan hebben deze planchetten een stevige vormvastheid. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 90,95/ m2

Plank "Kumamoto"- licht gebrand -2x geborsteld -geolied -gepolijst

De “Kumamoto” planken in Scandinavische spar worden gebrand, tweemaal geborsteld, geverfd tijdens het impregneren en ten slotte gepolijst. Daardoor verkrijg je een geborstelde houtstructuur met zichtbare nerven en knopen. Het hout van Lariks en spar verschilt vooral in kleur en uitstraling. Een afstand van 1 cm tussen de planken zorgt voor een open gevelbekleding, met een mooie afgelijnde contrastvoeg die het detail van de individuele plank benadrukt. Een open gevelbekleding is heel eigentijds. Het is een moderne interpretatie van zowel landelijke als strakke stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 90,95/ m2

Plank "Kyoto" - zwart verkoold gebrand - geolied

De “Kyoto” plank in Scandinavische spar is perfect om je gevel in een unieke stijl te laten zien. De zichtbare verkoolde houtstructuur geeft elke plank een uitgesproken uiterlijk. Dit niet klassieke maar toch strakke, landelijk product is heel eigentijds. De verkoolde structuur neemt niet weg dat er nog steeds een mooie tekening te zien is in je hout. De nerven en knopen zijn nog steeds zichtbaar waardoor je toch nog dat natuurlijk gevoel terugvindt in dit strak afgewerkt hout. Het hout van Lariks en spar verschilt vooral in kleur en uitstraling. Een afstand van 1 cm tussen de planken zorgt voor een open gevelbekleding, met een mooie afgelijnde contrastvoeg die het detail van de individuele plank benadrukt. Een open gevelbekleding is heel eigentijds. Het is een moderne interpretatie van zowel landelijke als strakke stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 89,00/ m2

Plank "Nara" - donker bruin gebrand - geborsteld - geolied

Deze “Nara” plank heeft een geborstelde houtstructuur met zichtbare nerven en donkerbruine knopen die elke gevel een natuurlijk karakter geven. Hij is gebrand, éénmaal geborsteld, en geïmpregneerd voor een blijvende afwerking die zeker indruk zal maken. De afwerking oogt tijdloos en past daardoor bij elke stijl, van eigentijds tot traditioneel. Het hout van Lariks en spar verschilt vooral in kleur en uitstraling. Een afstand van 1 cm tussen de planken zorgt voor een open gevelbekleding, met een mooie afgelijnde contrastvoeg die het detail van de individuele plank benadrukt. Een open gevelbekleding is heel eigentijds. Het is een moderne interpretatie van zowel landelijke als strakke stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 89,00/ m2

Plank "Osaka" - zwart verkoold gebrand - geborsteld - gekleurd

Geef je woning een boost met deze “Osaka” plank! Deze structuur van gebrand, geborsteld en gekleurd hout brengt karakter en stijl toe aan jouw project. De natuurlijke houtnerf en knopen zijn zichtbaar, waardoor elke plank uniek is. Het hout van Lariks en spar verschilt vooral in kleur en uitstraling. Een afstand van 1 cm tussen de planken zorgt voor een open gevelbekleding, met een mooie afgelijnde contrastvoeg die het detail van de individuele plank benadrukt. Een open gevelbekleding is heel eigentijds. Het is een moderne interpretatie van zowel landelijke als strakke stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische Spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 89,00/ m2

Plank "Sapporo" - bruin gebrand - geborsteld - gebrand - geolied

De “Sapporo” Plank is gebrand, geborsteld, opnieuw gebrand en geïmpregneerd. Het resultaat is een structuur met zichtbare nerven en lichtbruine knopen. Deze uniek gebrande plank is perfect om een rustieke maar toch eigentijdse toets aan jou woning te geven, dit kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van je woning. De zichtbare nerven en lichtbruine knopen vormen een mooi contrast dat elk gebouw zal opfleuren. Het hout van Lariks en spar verschilt vooral in kleur en uitstraling. Een afstand van 1 cm tussen de planken zorgt voor een open gevelbekleding, met een mooie afgelijnde contrastvoeg die het detail van de individuele plank benadrukt. Een open gevelbekleding is heel eigentijds. Het is een moderne interpretatie van zowel landelijke als strakke stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 96,70/ m2

Plank "Sendai" - zwart gebrand - geborsteld - gebrand - geolied

De “Sendai” plank is gebrand, geborsteld, opnieuw gebrand en geïmpregneerd. De structuur van geborsteld hout heeft een mooie, natuurlijke nerf met een verkoolde laag voor een extra vleugje charme terwijl het toch een strakke look heeft. De “Sendai” plank is perfect voor wie houdt van de uitstraling van natuurlijke materialen met een vleugje industriële flair. Een afstand van 1 cm tussen de planken zorgt voor een open gevelbekleding, met een mooie afgelijnde contrastvoeg die het detail van de individuele plank benadrukt. Een open gevelbekleding is heel eigentijds. Het is een moderne interpretatie van zowel landelijke als strakke stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 93,50/ m2

Z-profiel "Kumamoto" - licht gebrand - 2x geborsteld - geolied - gepolijst

Deze “Kumamoto” in sparrenhout heeft een structuur van geborsteld hout met zichtbare nerven en knopen, waaraan hij zijn unieke uitstraling dankt. Het hout van Lariks en spar verschilt vooral in kleur en uitstraling. Hij is gebrand, tweemaal geborsteld, gekleurd tijdens het impregneren en gepolijst. Z-profielen geven het visuele effect van een bekleding in open structuur, maar met de voordelen van een gesloten structuur. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 93,50/ m2

Z-profiel "Kyoto" - zwart verkoold gebrand - geolied

Dit niet klassieke maar toch strakke, landelijk product is heel eigentijds. De verkoolde structuur neemt niet weg dat er nog steeds een mooie tekening te zien is in je hout. De nerven en knopen zijn nog steeds zichtbaar waardoor je toch nog dat natuurlijk gevoel terugvindt in dit strak afgewerkt hout. Z-profielen geven het visuele effect van een bekleding in open structuur, maar met de voordelen van een gesloten structuur. Deze passen als puzzelstukjes in mekaar en zorgen voor een compleet gesloten wand- of gevelbekleding. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 91,45/ m2

Z-profiel "Nara" - donker bruin gebrand - geborsteld - geolied

Dit “Nara” z-profiel heeft een geborstelde houtstructuur met zichtbare nerven en donkerbruine knopen die elke gevel een natuurlijk karakter geven. Hij is gebrand, éénmaal geborsteld, en geïmpregneerd voor een blijvende afwerking die zeker indruk zal maken. De afwerking oogt tijdloos en past daardoor bij elke stijl, van eigentijds tot traditioneel. Z-profielen geven het visuele effect van een bekleding in open structuur, maar met de voordelen van een gesloten structuur. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 91,45/ m2

Z-profiel "Osaka" - zwart verkoold gebrand - geborsteld - gekleurd

Het branden beschermt het hout tegen invloeden van verwering en geeft het een bijzonder karakter. De “Osaka” is gebrand, geborsteld en gekleurd Z-profielen geven het visuele effect van een bekleding in open structuur, maar met de voordelen van een gesloten structuur. Deze passen als puzzelstukjes in mekaar en zorgen voor een compleet gesloten wand- of gevelbekleding. Het kan worden gebruikt in zowel een rustieke als moderne stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 91,45/ m2

Z-profiel "Sapporo"- licht bruin gebrand - geborsteld - gebrand - geolied

De “Sapporo” is gebrand, geborsteld, opnieuw gebrand en geïmpregneerd. Het resultaat is een structuur met zichtbare nerven en lichtbruine knopen. Deze is perfect om een rustieke maar toch eigentijdse toets aan jou woning te geven, dit kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van je woning. De zichtbare nerven en lichtbruine knopen vormen een mooi contrast dat elk gebouw zal opfleuren. Het hout van Lariks en spar verschilt vooral in kleur en uitstraling. Z-profielen geven het visuele effect van een bekleding in open structuur, maar met de voordelen van een gesloten structuur. Deze passen als puzzelstukjes in mekaar en zorgen voor een compleet gesloten wand- of gevelbekleding. Het kan worden gebruikt in zowel een rustieke als moderne stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

€ 99,65/ m2

Z-profiel "Sendai"- zwart gebrand - geborsteld - gebrand - geolied

De “Sendai” is gebrand, geborsteld, opnieuw gebrand en geïmpregneerd. De structuur van geborsteld hout heeft een mooie, natuurlijke nerf met een verkoolde laag voor extra charme terwijl het toch een strakke look heeft. Deze “Sendai” is perfect voor wie houdt van de uitstraling van natuurlijke materialen met een vleugje industriële flair. Z-profielen geven het visuele effect van een bekleding in open structuur, maar met de voordelen van een gesloten structuur. Deze passen als puzzelstukjes in mekaar en zorgen voor een compleet gesloten wand- of gevelbekleding. Het kan worden gebruikt in zowel een rustieke als moderne stijl. Beschikbaar in lengtes tot 400 cm. Beschikbaar in Scandinavische spar en Siberisch Lariks hout.

Meer informatie »

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO