Ecohout heeft bij parket de volgende productgroepen

Parket

Creëer uw eigen dansvloer met een parket in massief hout. Met deze houten vloeren creëert u zelf de uitstraling voor uw interieur, met een eigen patroon, houttint en kwaliteit.

Bij deze houten vloeren kunt u kiezen tussen verschillende legpatronen en houtsoorten, om zo een uniek geheel te vormen voor uw interieur. Wij bieden enkel de meest duurzame parketsoorten aan, zoals massief, verweerd en meerlaags parket. Die kunt u eindeloos renoveren om altijd een fris interieur te blijven behouden.

Een echte houten vloer is bovendien de beste keuze voor de klussers die het milieu en de ecologie in het achterhoofd willen houden tijdens de plaatsing van hun interieur. U kunt kiezen tussen eikenhout of beukenhout, beide afkomstig van het Europese vasteland. Het lokale karakter zorgt dus dat ze een minder lange weg hebben af te leggen op transport naar uw project.

Er zijn veel meer voordelen aan een houten parketvloer in vergelijking met bijvoorbeeld laminaat. De look van een houten vloer is zo levensecht bij parket en krijg je de volle charme van een houten vloer. Zo kunt u een massieve vloer opschuren om vlekken te verwijderen. Een massieve houten vloer zal ook langer meegaan en is op die manier een stuk goedkoper op lange termijn.

Legt u een interieur aan met vloerverwarming? Dan raden we aan om voor planken te kiezen met een smalle breedte of voor de meerlaagse parketvloeren. Onder invloed van de warmte kan hout van nature beginnen zwellen, maar bij de meerlaagse vloeren en smalle planken is die kans kleiner.

Een massieve houten vloer kunt u bovendien zelf de uitstraling bepalen met een houtolie of beits. Dan kunt u gaan van een lichtbruine kleur, tot dieprood of donkerbruin. En door uw eigen lak te bepalen, creëert u zelf de matheid of glans van de volledige vloer.

Grasduin zeker eens door ons assortiment, want er zijn zo veel legpatronen, afwerkingen en uitstralingen te ontdekken!

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO