Ecohout heeft bij poorten de volgende productgroepen

Poorten

Poorten, weidepoorten, deuren of zelfs een slagboom of een klaphek zorgen voor een makkelijke afsluitbare doorgang naar een gesloten domein, een tuin, een weide of een bos.

Weidepoorten bieden we aan in verschillende modellen die steeds passen in het natuurlijke kader waar ze geplaatst zullen worden. Hierbij werken we vooral met de duurzame Europese hardhoutsoort eik. Deze eiken Engelse poorten zijn evenwaardig aan een tropische hardhoutsoort, gezien een vergelijkbare duurzaamheid. Bovendien zijn deze van prijs veel interessanter dan weidepoorten in tropisch hardhout. Eiken poortpalen kunnen onbehandeld in de grond geplaatst worden. Wens je toch te gaan voor de hoogste duurzaamheid kunnen we ook onze eiken poorten voorzien van poortpalen in robinia. Deze hebben een nog langere levensduur en eenzelfde vergrijzing.

Een betaalbaar alternatief voor het eikenhout is onze houtsoort lariks. De gekende Engelse weide poort wordt hier uitgevoerd in duurzaam Europees lariks hout. Dit is een halfharde houtsoort met een lange levensduur. Om de levensduur van de lariks poortpalen verder te optimaliseren wordt deze voorzien van een 'postsaver'.

In kastanjehout kunnen we de typische poortjes aanbieden zoals het kastanjehek. Dit kastanje tuinpoortje combineert perfect met de kastanje afsluiting. Ook in kastanje behoort een slagboom of een mooie Franse weidepoort tot de mogelijkheid.

Naast de eiken, kastanje of lariks poorten bieden we enkele metalen weidepoorten aan. Deze passen dan weer perfect voor een toegang tot een paarden- of koeienweide. Al dan niet in combinatie met een afsluiting met metalen schapendraad tegen kastanjepalen.

Voor toegangspoorten in eiken hout kunnen we u volledig maatwerk aanbieden waarbij u de breedte en hoogte kan kiezen.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO