Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 8,40/ stuk

Betonvoet

Betonvoeten worden gebruikt om in te betoneren. Eenmaal de beton uitgehard is kan de paal hierin geplaatst worden. De paal hoeft dan niet rechtstreeks in de grond geplaatst te worden wat de duurzaamheid ten goede komt van het hout. Geschikt voor palen van 7 x 7 en 9 x 9 De betonvoet is 35 cm lang. Het stuk voor de paal is 15 cm lang en het in te graven gedeelte is 20 cm lang.

Meer informatie »

€ 79,71/ stuk

Paalhouder voor alu-wood gleufpalen

Deze paalhouder met voetplaat wordt gebruikt om de aluminium alu-wood gleufpalen te plaatsen op een vlakke ondergrond in beton of tegels. Als er al een terras of betonnen vloer geplaatst is, kan de paal niet ingewerkt worden in de grond. In dit geval kan er gewerkt worden met deze paalhouder. Op deze manier kunnen de gleufpalen steeds stevig verankerd worden. Afmetingen: Voetplaat: 190 x 190 mm x 40 cm hoog Materiaal: RVS, naturel

Meer informatie »

€ 4,65/ stuk

Paalhoudervoet

Een paalhoudervoet wordt gebruikt op een vlakke beton of stenen ondergrond. Als er reeds een terras of betonnen vloer aanwezig is, kan de paal niet ingewerkt worden in de grond. In dit geval kan er gewerkt worden met dergelijke paalhouder. Hierbij wordt de paalhoudervoet gemonteerd op de vaste ondergrond. Hierin past de grenen paal van maat 7 x 7 of 9 x 9 cm. Op deze manier kunnen verticale palen steeds stevig verankerd worden.

Meer informatie »

€ 6,35/ stuk

Paalpunt

Een paalpunt wordt gebruikt bij grenen palen, om te voorkomen dat de palen wegrotten in contact met de grond. Door de paal in een paalpunt te plaatsen is er geen rechtstreeks contact met de aarde, waardoor de levensduur niet wordt aangetast. Paalpunten zijn beschikbaar voor grenen palen met maat 7 x 7 en 9 x 9 cm. De paalpunt zit 75 of 90 cm diep en zorgt voor een heel stabiele fixatie van de grenen paal. Ideaal in combinatie met tuinschermen.

Meer informatie »

€ 48,45/ stuk

Verstelbare paalvoet

Verstelbare paalvoet inclusief 12 schroeven afmeting: 14 + 5 cm

Meer informatie »

Paalhouder

Paalpunten kunnen we gaan gebruiken om onze paal te verlengen, of extra te gaan verstevigen. Door deze paalpunt mee te gaan bevestigen in beton of stabilisé kunnen we ervoor zorgen dat onze paal extra stevig vast zal staan.

Paalhouders kunnen we dan weer gaan gebruiken indien we met een vaste ondergrond zitten. Indien u uw tuinscherm op een vaste ondergrond wilt plaatsen, zullen we deze paalhouders verankeren in de grond, waardoor uw tuinscherm de benodigde stevigheid zal bekomen.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO