Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

promo

€ 49,84

€ 43,34/ stuk

Boomschorsmat

Boomschorsmatten bestaan uit dubbelgevouwen repen boomschors die verbonden zijn met gegalvaniseerde ijzerdraad. Door de soepelheid van deze matten zijn deze heel gemakkelijk te plaatsen. Onze matten bestaat steeds uit 2 repen boomschors, rug aan rug geplaatst voor een optimale stevigheid. Hierdoor hebben de matten ook langs beide zijdes een mooi uitzicht. Matten met slechts 1 reep schors hebben een minder grote stevigheid. Deze repen schors van ca. 4 cm breedte, zorgen voor een natuurlijke, strakke en nagenoeg zichtdichte afsluiting. Deze boomschorsmatten zijn perfect op maat aanpasbaar en heel snel te plaatsen. Beschikbaar in verschillende hoogtes en een lengte van ca. 300 cm.

Meer informatie »

Boomschorsmat

Een nieuwe trend binnen de decoratieve matten zijn deze boomschorsmatten.
Deze bestaan uit repen boomschors die exclusief geselecteerd zijn voor gebruikt in deze matten, gezien hun langdurige elasticiteit en duurzaamheid.

Deze matten zijn bijzonder soepel, makkelijk uit te rollen en snel te bevestigen tegen een nieuw te plaatsen structuur of bestaande draadafsluiting. Een natuurlijke tuinomheining met een bijzonder snelle plaatsing.
Bovendien kan je deze makkelijk aanpassen op maat, zowel in hoogte als in lengte. Je kan ze gewoon met de snoeischaar of een kniptang bijknippen.

Hierbij worden 2 repen boomschors dubbelzijdig en rug aan rug verwerkt in deze matten. Langs de voorzijde heeft u op deze manier exact hetzelfde uitzicht als langs de achterzijde. Het gebruik van dubbelzijdige repen heeft niet alleen een visueel voordeel, maar zorgt ook voor een véél grotere sterkte dan de versies met 1 enkele reep in verwerkt.

Deze matten in boomschors zorgen voor een heel natuurlijke, maar toch uiterst strakke vormgeving in uw tuin. Ze contrasteren prachtig in combinatie met groene of bloeiende beplanting.

Het plaatsen van dergelijke matten wordt voornamelijk zelf gedaan. Deze kan bevestigd worden tegen een gaasdraad of gaaspaneel, reeds bestaande tuinschermen, een muur, ... Deze matten hebben wel een stevige achtergrond nodig om tegen bevestigd te worden. Ze kunnen dus niet alleen op zichzelf staan.
Heeft u nog geen bestaande afsluiting om deze tegen te plaatsen, kan u ook op regelmatige afstand palen in de grond plaatsen, hiertussen een horizontale houten/metalen uitlatting voorzien, of horizontale spankabels. Hiertegen kunnen de matten makkelijk bevestigd worden met ijzerdraad of plastieken spanbandjes. Best plaats je de matten enkel cm's van de grond zodat ze geen rechtstreeks contact hebben met grond/aarde/gras waardoor ze onderaan niet kunnen rotten. Voor een ideale fixatie van deze afsluiting zet je de matten elke 50 cm vast in de hoogte, dus 3 à 4 horizontale lijnen. In de lengte doen we dit best elke 20 à 30 cm.

Hierover kunnen we u gerichter informatie geven en producten meedelen via draadomheining.be.

Na verloop van tijd zullen deze matten mooi vergrijzen.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO