Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 52,65/ 1,6 m²

Eiken Hoogkant parket - 10 mm dik

Een parket uit hoogkant is een prachtige toets voor elke vloer. Opgebouwd uit dunne latjes om zo een erg elegante, verfijnde uitstraling te garanderen doorheen uw project. De planken worden bij deze soort parket op hun zij gelegd, waardoor u talloze kleine streepjes krijgt. Deze streepjes kunnen licht afwijken van kleur, waardoor je een prachtig patroon krijgt over heel het oppervlak. Het eikenhout is een perfecte houtsoort voor een vloer. Het is enorm duurzaam, stevig en geeft een luxueuze uitstraling. Het feit dat ze uit Franse eik bestaan verhoogt nog eens de ecologische duurzaamheid en draagt een steentje bij aan het milieu. Deze parketvloer is heel eenvoudig aan te brengen op uw project. Ze bestaan uit aparte tegels die u stuk voor stuk aanbrengt. Eerst begint u met een ondervloer uit isolatie en OSB platen (of uit de mozaïek parketvloer). Hierop brengt u een laag parketlijm aan, die u ook in ons assortiment vindt, om vervolgens de hoogkant parket vast te kleven. Zo zijn er geen schroeven, nagels of clips van toepassing. Deze parketvloer komt in tegels met een lengte van 16 centimeter en een lengte van 31 centimeter. Per pakket krijg je 33 tegels, waarmee je ongeveer 1,6632 vierkante meter mee bedekt.

Meer informatie »

€ 62,00/ 1,5 m²

Eiken Hoogkant parket - 16 mm dik

Bouw een eigen dansvloer in uw interieur met een eiken parketvloer! Deze stevige tegels zijn eenvoudig te plaatsen en geven uw vloer een stijlvolle, duurzame toets. Dit soort vloerbekleding bestaat uit smalle latjes die parallel met elkaar worden gelegd voor een verfijnd resultaat. De houttinten tussen de latjes kunnen wel een beetje verschillen, maar dit creëert een uniek patroon over uw volledige project. Deze parketvloeren zijn bijzonder eenvoudig te plaatsen in uw interieur. Eerst begint u met een ondervloer uit isolatie en OSB plaatmateriaal, maar een basis uit de mozaïek parket volstaat ook. Hier brengt u een laag lijm op aan en kleeft het parket vervolgens op vast. Zo komen er geen bevestigingsmaterialen, zoals schroeven, spijkers aan de plaatsing te pas. Dit hoogkant parket bestaat uit tegels die u stuk voor stuk aanlegt. Elke tegel heeft een breedte van 30 centimeter en een lengte van 64 centimeter. Elk pakket bevat 8 tegels, waarmee u ongeveer 1,56 vierkante meter bedekt. Het verschil met de andere hoogkant parketvloeren in ons assortiment, is de dikte. Deze vloeren zijn 16 millimeter dik. U kunt ook kiezen voor een dikte van 10 of van 22 millimeter.

Meer informatie »
promo

€ 51,00

€ 48,60/ m²

Eiken Hoogkant parket - 22 mm dik

Hebt u al gehoord van het hoogkant parket? Deze vloeren bestaan uit eikenhouten plankjes die eigenlijk op hun zijkant worden gelegd. Dit resulteert in een vloer gemaakt uit fijne plankjes die parallel aan elkaar liggen, voor een verfijnd, stijlvol resultaat. Eikenhout is zeker en vast het perfecte materiaal voor een duurzame vloer. Deze houtsoort staat bekend als een duurzame, Europese hardhoutsoort met een luxe uitstraling. Kortom, het is de perfecte houten parketvloer voor elk interieur. Deze parketvloer is erg eenvoudig om te plaatsen. U begint met een ondervloer uit isolatiemateriaal en OSB platen. Eventueel kunt u ook kiezen voor een ondervloer uit mozaïek parket. Daarna brengt u de juiste lijm aan, die u ook vindt in het assortiment. Op deze lijm brengt u het hoogkant parket aan, tegel per tegel naast elkaar. De lijm biedt een stevige bevestiging, zonder het gebruik van schroeven, nagels of clips. Zo krijgt u ook een snelle en vlotte plaatsing. Een parketvloer uit hoogkant wordt per tegel geplaatst. Elke tegel heeft een breedte van en lengte van 320 centimeter. Per pakket tegels krijgt u 10 stuks, waarmee u ongeveer 1,024 vierkante meter mee bedekt. Dit is ons dikste model van parketvloeren met een totale dikte van 22 millimeter. U hebt ook nog de keuze uit een dikte van 10 of 16 millimeter.

Meer informatie »

Hoogkant

Met een hoogkant parketvloer creëert u een erg verfijnde vloer met dunne lijntjes. Bij deze soort parket worden alle planken niet plat gelegd, maar eigenlijk op hun zij, waardoor de zijkant de bovenkant wordt. Door op die manier verschillende plankjes naast elkaar te leggen, krijgt u de uitstraling van verschillende fijne streepjes parallel met elkaar, met een rijk kleurenpalet.

Deze parketvloeren zijn beschikbaar in verschillende diktes: 10 millimeter, 16 millimeter en 22 millimeter. Welke dikte u uiteindelijk kiest, hangt af van uw eigen budget en wensen voor de vloer. Hoe dikker het parket, hoe meer u tussentijds de vloer kunt schuren en opnieuw kunt behandelen. Als het schuren van je parketvloer geen zorg is, dan kunt u gerust gaan voor een dunnere vloer om de kosten wat te drukken.

Ook qua uitstraling is er niet veel verschil tussen de drie producten. Elke vloer zal een aantal kleurschakeringen hebben, tussen donkere en lichte, koele en warme houttinten. Deze verschillen geven uw parketvloer meer karakter en een unieke look.

Deze vloeren worden geleverd in tegels, waarmee u in een keer meerdere latjes naast elkaar kunt leggen. Hierdoor gaat de plaatsing veel sneller en kunt u meerdere latjes tegelijk aanleggen. Zorg voor een stevige ondervloer uit OSB-platen, vezelplaten of een egaal aangelegde chappelaag. Hier kunt u de hoogkant parketplanken op vastkleven met behulp van de bijhorende parketlijm uit ons assortiment. De randen werkt u professioneel af met de houten plinten.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO