Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 38,95/ stuk

Beuken visgraat parket - Klassiek

Wenst u een prachtige parketvloer, maar voor een budgetvriendelijke prijs? Dan zijn deze vloeren uit beukenhout ideaal voor uw interieur. Ze hebben ongeveer dezelfde uitstraling als de eiken parketvloeren, maar dan voor een bijzonder lagere prijs. Een visgraatpatroon geeft een prachtig geometrisch patroon over heel de vloer. U dient ze wel nog zelf in elkaar te puzzelen bij de plaatsing van uw vloer. Het resulteert wel in een stijlvol interieur uit beukenhout. Deze beuken parketvloer wordt op dezelfde manier geplaatst als de andere parketvloeren. Alle planken worden vastgekleefd op een ondervloer uit OSB plaatmateriaal of uit een mozaïek parket. De juiste lijm vindt u ook in ons assortiment. Op deze manier verzekert u een professionele plaatsing, zonder clips, schroeven of nagels. Deze parketvloer heeft de klassieke uitstraling, wat mooi tussen de Prime en de Rustieke uitstraling zit. De houttinten tussen de verschillende latjes kunnen licht van elkaar verschillen, maar dit zal niet echt opvallen. Deze planken kunnen ook knopen hebben, maar die zijn maximaal 15 millimeter in diameter. U kunt spint aantreffen aan de onderkant van de planken, maar helemaal geen wormgaatjes. Kortom, de klassieke vloer is nog heel netjes afgewerkt, maar kan iets meer imperfecties hebben dan een Prime parketvloer. Deze visgraat parket uit beuk heeft standaard een dikte van 1,5 centimeter en een breedte van 7 centimeter.

Meer informatie »

€ 45,95/ stuk

Beuken visgraat parket - Prime

Creëer een geometrisch patroon over uw vloer met deze houten visgraat parket! Deze planken zijn eenvoudig aan te brengen in uw interieur met behulp van de parketlijm uit ons assortiment. Zo garandeert u een vlotte en professionele plaatsing zonder het gebruik van nagels, schroeven of clips. Wie kiest voor beukenhout, kiest voor een bijzonder budgetvriendelijke houtsoort. Het heeft ongeveer dezelfde uitstraling als de eikenvloeren in ons assortiment, maar dan met een lager prijskaartje. Beukenhout is bovendien een erg milieuvriendelijke houtsoort, aangezien het afkomstig is van het Europese vasteland. Deze planken hebben een Prime uitstraling, wat onze mooist afgewerkte en kwaliteitsvolle vloer in van de visgraat parketvloeren. De kleuren kunnen licht afwijken tussen de verschillende planken, maar dit zal over het algemeen niet opvallen. De knopen in het hout zullen maximaal 10 millimeter in diameter zijn. Spinthout of wormgaatjes tref je zeker niet aan in deze planken. Zo krijgt u met andere woorden een prachtig afgewerkte vloer met weinig tot geen imperfecties. De planken van deze parketvloer hebben een dikte van 1,5 centimeter en een breedte van 7 centimeter. Af en toe kunt u deze parketvloer behandelen, door het oppervlak licht op te schuren en een beits of olie aan te brengen. Op die manier blijft de vloer die warme tint behouden en kunt u zelfs bepaalde vlekken verwijderen.

Meer informatie »

€ 31,95/ stuk

Beuken visgraat parket - Rustiek

Deze houten parketvloer is gemaakt uit beukenhout, wat de ideale oplossing is voor klussers die op zoek zijn naar een stijlvolle uitstraling voor een budgetvriendelijker prijskaartje. De duurzaamheid, vooral in het interieur, blijft nog steeds van hoge kwaliteit en de uitstraling is net zo landelijk als de rustieke eiken parketvloer. Dankzij het geometrisch patroon krijgt u toch nog een moderne toets in uw interieur. Deze planken hebben een rustieke uitstraling. Dat betekent dat de houttint iets kan afwijken wanneer u verschillende planken met elkaar vergelijkt. Daarnaast kunnen er knopen in het hout zitten die maximaal 25 millimeter in diameter zijn. Spint is wel toegelaten bij deze planken, maar wormgaatjes treft u niet aan in dit parket. Deze visgraat parketvloer bestaat uit planken van standaard 1,5 centimeter dik en 7 centimeter breed. Elke klusser is in staat om een parketvloer te plaatsen uit beukenhout. Een stevige fundering uit isolatie, OSB platen of zelfs een mozaïek parketvloer. Daar brengt u een laag parketlijm op aan en kleeft de beuken planken op vast. Zo krijgt u een professioneel resultaat met een onzichtbare bevestiging. Van tijd tot tijd kunt u de vloer mooi glad schuren en behandelen met een beits of houtolie, waardoor de warme houttint altijd prominent blijft.

Meer informatie »
nieuw

€ 60,85/ m²

Eiken visgraat parket - Klassiek

Op zoek naar een uniek patroon met een geometrisch design en een iets rustieke toets? Dan is de klassieke parketvloer in visgraat de ideale dansvloer voor uw interieur. Het visgraatpatroon vormt een prachtig patroon over heel uw project. Alles past als een puzzel in elkaar en is toch verrassend eenvoudig te plaatsen. Deze parketvloer heeft een klassieke uitstraling. Dat wil zeggen dat de houttint licht kan verschillen wanneer u verschillende latjes met elkaar vergelijkt. Ook kunt u knopen aantreffen van maximaal 15 millimeter in diameter. Aan de onderzijde van de planken kunt u spint aantreffen, maar wormgaatjes zijn er niet. De klassieke parketvloeren zitten mooi tussen de prime en de rustieke modellen en zijn dus een mooie tussenoplossing. Een eiken visgraat parketvloer is bijzonder eenvoudig te plaatsen in uw interieur. Eerst begint u met een ondervloer uit isolatie en OSB-plaatmateriaal. Eventueel kunt u ook kiezen voor een ondervloer uit de mozaïek parket. Vervolgens brengt u een laag lijm aan, die u ook in ons assortiment vindt. Kleef vervolgens de latten vast in het visgraat patroon. Geen schroeven, nagels of clips nodig. Deze eiken vloer is opgebouwd uit verschillende latjes waarvan u de dikte en breedte zelf kunt kiezen. Enerzijds hebben we een dikte van 1 centimeter, 1,5 centimeter en 2,1 centimeter. Daarnaast kunt u kiezen tussen een breedte van 7, 9 of 12 centimeter. Bij elk product vind u ook telkens hoeveel vierkante meter u ermee kan bedekken per pakket.

Meer informatie »

€ 71,35/ m²

Eiken visgraat parket - Prime

Een eiken parket in uw project geeft het interieur een luxe, tijdloze toets. Het visgraatpatroon vormt een geometrisch design over heel de vloer en is bovendien ook eenvoudig te plaatsen. Wie graag het milieu en de natuur in het achterhoofd houdt, kiest best voor een vloer uit massief en duurzaam Europees eikenhout. Dit zijn de Prime parketvloeren, wat onze mooist afgewerkte houten vloeren zijn. De kleuren zijn zeer licht afwijkend, maar dat valt absoluut niet op. Er kunnen ook knopen in het hout zitten, maar die zijn niet groter dan 10 millimeter in diameter. Spinthout of wormgaatjes treft u vrijwel niet aan, op geen enkele plank. Een eiken parketvloer is eenvoudiger aan te brengen dan u denkt. U legt best een basis uit isolatie en OSB platen of uit de mozaïek parketvloer. Hier brengt u vervolgens een laag parketlijm aan, die u ook in het assortiment vindt. Nagels, schroeven of clips hebt u hierbij niet nodig en u krijgt vanzelf een professioneel, stevig resultaat. U kunt kiezen tussen verschillende diktes en breedtes. Enerzijds hebben we de latjes met een dikte van 1 centimeter, 1,5 centimeter of 2,1 centimeter. Daarnaast kunt u kiezen tussen een breedte van 7, 9 of 12 centimeter. Bereken best hoeveel vierkante meter u zou nodig hebben en kies dan de juiste afmeting en aantal planken. Een eiken parketvloer is bovendien erg eenvoudig in onderhoud. Indien gewenst kunt u de vloer af en toe opschuren en beitsen om de luxe uitstraling te behouden. Zeker wanneer u de dikkere varianten kiest, kunt u zo de vloer een aantal keer onderhouden en zo fris houden.

Meer informatie »

€ 50,35/ m²

Eiken visgraat parket - Rustiek

Deze vloer is gemaakt uit eikenhout, een erg duurzame, massieve houtsoort van het Europese vasteland. Zo krijgt u dus niet alleen een erg stevige vloer, maar u draagt ook bij tot de verkleining van de ecologische voetafdruk. Vele klussers kennen eik ook als een erg luxe houtsoort met een elegante uitstraling. Dit zijn de rustieke visgraat parketvloeren. Dat betekent dat de uitstraling iets ruwer en landelijker is dan bijvoorbeeld de Klassiek en Prime vloeren uit ons assortiment. Bij een rustieke vloer zijn de houttinten wel iets duidelijker afwijkend ten opzichte van elkaar en zijn de knopen al iets groter, tot ongeveer 25 millimeter in diameter. Spinthout kan je eventueel wel tegenkomen, maar wormgaatjes zult u niet aantreffen. De basis voor deze soort vloeren bestaat uit een laag isolatie met OSB plaatmateriaal bovenop. U kan er echter ook voor kiezen om een mozaïek vloer te gebruiken als basis. Daarboven brengt u een laag parketlijm aan (die u ook in ons assortiment vindt) en plaatst de parketvloer hierop. Zo krijgt u een volledig onzichtbare, professionele plaatsing, zonder het gebruik van nagels, schroeven of clips. Deze eiken vloer is beschikbaar in verschillende diktes en breedtes. U kunt kiezen tussen een dikte van 1 centimeter, 1,5 centimeter en 2,1 centimeter. Daarnaast hebben we nog een breedte van 7, 9 of 12 centimeter. Per product kunt u een bepaalde oppervlakte bedekken. Meet dus goed uw project op en bereken goed hoeveel u exact nodig zal hebben.

Meer informatie »

Visgraat

Een visgraat parket vormt een erg uniek patroon in uw interieur. We leggen een balk met de kopse kant tegen de lange zijde van een andere plank, om zo een punt te vormen. Zo krijgen we een erg geometrisch design dat zich herhaalt over heel de vloer.

In dit assortiment kunt u een visgraat parketvloer vinden in zowel eikenhout als beukenhout. De uitstraling is grotendeels hetzelfde, maar de kostprijs van beuk ligt een stuk lager. Hierdoor kunnen ook klussers met een krapper budget toch een stevige, duurzame houten parketvloer creëren in hun interieur.

Deze planken zijn voorzien van een tand-groef verbinding, waardoor de plaatsing veel vlotter en eenvoudiger zal verlopen. Alle onderdelen schuiven namelijk als puzzelstukjes in elkaar voor een professioneel afgewerkt resultaat.

Deze parketvloer in visgraat is beschikbaar in verschillende diktes en breedtes. De dikte hangt af van hoe vaak u de vloer graag wilt opschuren en opnieuw behandelen. Als u bijvoorbeeld vaak vlekken wilt wegschuren, dan is een dikkere vloer beter voor uw project. Wat betreft de breedte hangt het af van uw wensen. Een grote kamer krijgt best zo breed mogelijke planken, om zo het ruimtelijke gevoel te behouden. Maar kiest u voor een verwarmde vloer? Dan zijn juist smallere planken beter, zodat het hout niet te veel kan uitzetten bij een verschil in temperatuur.

Bij elke parketvloer is een duurzame plaatsing ook erg belangrijk. Eerst start u met een stevige ondervloer uit OSB plaatmateriaal, vezelplaten of een egaal aangelegde laag chappe. Hierop brengt u de bijhorende parketlijm aan, die u ook vindt in ons assortiment. Vervolgens kleeft u het visgraatpatroon hierop vast, voor een onzichtbare bevestiging zonder schroeven of nagels. De randen kunt u ten slotte afwerken met de houten plinten.

Om de duurzaamheid van zowel de eiken als de beuken parketvloer zo lang mogelijk te behouden, raden we aan om het hout te behandelen met een olie of beits en een lak.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO