Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 171,75/ stuk

Metalen schapenpoort

Een duurzame en sterke metalen weidepoort, ideaal voor de toegang van een weide van schapen, geiten, kippen of kleinvee. Dankzij het gebruik van hoogwaardig staal en een gegalvaniseerde afwerking heeft deze poort een zeer grote weerstand tegen alle weersinvloeden en roest. U heeft met deze poort tientallen jaren een onderhoudsvrije toegang tot uw weide. De fijnmazige structuur zorgt ervoor dat kippen en kleinvee niet kunnen ontsnappen. Ook hebben schapen en geiten hierbij niet de mogelijkheid om hun kop tussen de spijlen van de poort te steken en hierbij mogelijks vast te komen zitten.

Meer informatie »
promo

€ 204,10

€ 185,55/ stuk

Metalen weidepoort

Een sterke, robuuste metalen weidepoort is een perfecte duurzame budgetoplossing voor het maken van een afsluitbare toegang tot een erf, een stal of een weide. Deze weidepoorten hebben dankzij het gebruik van hoogwaardig staal en hun gegalvaniseerde afwerking en een grote weerstand tegen roest, corrosie en vocht. De ideale poort voor het afsluiten van een weide voor koeien, paarden, ezels en ander vee. Onderstaande prijzen zijn steeds exclusief palen.

Meer informatie »

Prijs op aanvraag

Metalen weidepoort meuhh

De MEUHH-weidepoort is een stevige stalen constructie die berekend is op het tegenhouden van grotere dieren zoals koeien, paarden of ezels, maar ook voor kleinere dieren zoals schapen of geitjes. Ze is bedoeld om in bestaande omheiningen ingebouwd worden, maar kan ook geleverd worden met haar eigen draag- en slagpaal. Deze metalen weidepoort is standaard warmbad verzinkt en is dus uiterst goed bestand tegen corrosie. De poort kan bovendien nog voorzien worden van een polyester poedercoating, wat de corrosieweerstand nog verhoogt (optioneel). Beschikbaar in alle vermelde Ral kleuren zoals afgebeeld. Het sluitwerk en de oogbouten van M20 x 130 zijn voorzien, maar de palen en het hangwerk zijn niet inbegrepen. De poort kan ook op een houtenpaal worden bevestigd. Hou rekening met een productietermijn van 6 - 8 weken omwille van de poedercoating.

Meer informatie »

Weidepoort Metaal

Een metalen poort zorgt voor een perfecte afsluiting van uw dierenweide. De bovenstaande poorten zijn van onberispelijke kwaliteit, vervaardigt uit zeer hoogwaardig metaal, met gegalvaniseerde afwerking. Deze zullen dan ook meerdere tientallen jaren uw weide, erf, land of domein sieren.

Metalen schapenpoort
Een sterke metalen weidepoort die ook nog eens zeer duurzaam is. Ze is ideaal voor de toegang van een weide van schapen, geiten, kippen of ander kleinvee. Dankzij het hoogwaardig staal en een gegalvaniseerde afwerking heeft deze poort een zeer grote weerstand tegen alle soorten weersinvloeden en roest. U heeft met deze poort tientallen jaren een onderhoudsvrije toegang tot uw weide.
De fijnmazige structuur hierbij zorgt voor extra afscherming voor kleinvee.
Een sterke, robuuste metalen weidepoort is een perfecte duurzame budgetoplossing voor het maken van een afsluitbare toegang tot een erf, een stal of een weide.

Metalen weidepoort
Deze weidepoorten hebben dankzij het gebruik van hoogwaardig staal en hun gegalvaniseerde afwerking ook een zeer grote weerstand tegen roest, corrosie en vocht. Dit is een ideale poort voor het afsluiten van een weide voor koeien, paarden, ezels en ander vee.

MEUHH-weidepoort
De MEUHH-weidepoort is een stevige stalen constructie die berekend is op het tegenhouden van grotere dieren zoals koeien, paarden of ezels, maar ook voor kleinere dieren zoals schapen of geitjes. Deze metalen weidepoort is standaard warmbad verzinkt en is dus uiterst goed bestand tegen corrosie. Ze is ook beschikbaar in verschillende kleuren zoals afgebeeld.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO