Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

promo

€ 135,30/ scherm

Bamboe tuinscherm belvedere universeel

Een stevig robuust bamboescherm van volle bamboestokken aan elkaar verbonden. Rondom een stevig kader van dikke bamboepijpen. Dikte van de verticale stokken ca. 15 mm. Dikte kader 35/40 mm. Deze schermen kunnen eenvoudig bevestigd worden tegen bamboepalen.

Meer informatie »

€ 222,75/ scherm

Bamboe tuinscherm emperor

Een uiterst stevig en nagenoeg zichtdicht bamboe scherm. Dit Emperortuinscherm uit bamboe heeft een speelse opening bovenaan. Dit geeft uw afsluiting een minder klassiek uiterlijk. U heeft bovendien de mogelijkheid om aan de vrijstaande horizontale bovenpalen hangplanten of ander decoratie te bevestigen. De naturelle uitstraling van bamboe komt steeds perfect tot zijn recht in uw tuin. U zorgt meteen voor een warme oosterse sfeer en komt meteen tot rust. Deze tuinschermen zijn gemaakt van dikke bamboepalen van diameter 7 - 8 cm, waardoor dit een heel robuust scherm is. Voor een perfecte afwerking is het gelakt met een blanke lak. Alle bamboeschermen zijn ovengedroogd wat de kans op scheuren tot het minimum beperkt. Een oerdegelijk product voor vele jaren tuinplezier!

Meer informatie »

€ 247,25/ scherm

Bamboe tuinscherm emperor black

Een uiterst stevig en nagenoeg zichtdicht bamboe scherm. Dit Emperor tuinscherm heeft een speelse opening bovenaan. Dit geeft uw afsluiting een minder klassiek uiterlijk. U heeft bovendien de mogelijkheid om aan de vrijstaande horizontale bovenpalen hangplanten of ander decoratie te bevestigen. Hetzelfde tuinscherm als Emperor, maar gemaakt van heel mooie bruin-zwarte bamboepalen voor een exclusieve uitstraling. U zorgt meteen voor een warme, oosterse sfeer en komt meteen tot rust. De naturelle uitstraling van bamboe komt steeds perfect tot zijn recht in uw tuin. Deze tuinschermen zijn gemaakt van dikke bamboepalen van diameter 7 - 8 cm, waardoor dit een heel robuust scherm is. Voor een perfecte afwerking is het gelakt met een blanke lak. Alle bamboeschermen zijn ovengedroogd wat de kans op scheuren tot het minimum beperkt. Een oerdegelijk product voor vele jaren tuinplezier!

Meer informatie »

€ 222,75/ scherm

Bamboe tuinscherm fuji

Een uiterst stevig en nagenoeg zichtdicht bamboescherm. Deze Fujischermen zijn de speelse variant van de Narita tuinschermen. Dit bamboe tuinscherm heeft een ronde of een vierkante opening in het midden. De naturelle uitstraling van bamboe komt steeds perfect tot zijn recht in uw tuin. U zorgt meteen voor een warme, oosterse sfeer en komt meteen tot rust. Deze tuinschermen zijn gemaakt van dikke bamboepalen van diameter 7 - 8 cm, waardoor dit een heel robuust scherm is. Voor een perfecte afwerking is het gelakt met een blanke lak. Alle bamboeschermen zijn ovengedroogd wat de kans op scheuren tot het minimum beperkt. Een oerdegelijk product voor vele jaren tuinplezier!

Meer informatie »

€ 247,25/ scherm

Bamboe tuinscherm fuji black

Een uiterst stevig en nagenoeg zichtdicht bamboescherm. Deze Fujischermen zijn de speelse variant van de Narita tuinschermen. Dit bamboe tuinscherm heeft een ronde of een vierkante opening in het midden. Hetzelfde tuinscherm als Fuji, maar gemaakt van heel mooie bruin-zwarte bamboepalen voor een exclusieve uitstraling. U zorgt meteen voor een warme, oosterse sfeer en komt meteen tot rust. De naturelle uitstraling van bamboe komt steeds perfect tot zijn recht in uw tuin. Deze tuinschermen zijn gemaakt van dikke bamboepalen van diameter 7 - 8 cm, waardoor dit een heel robuust scherm is. Voor een perfecte afwerking is het gelakt met een blanke lak.

Meer informatie »

€ 222,75/ scherm

Bamboe tuinscherm narita

Een uiterst stevig en nagenoeg zichtdicht bamboescherm. De naturelle uitstraling van bamboe komt steeds perfect tot zijn recht in uw tuin. U zorgt meteen voor een warme, oosterse sfeer en komt meteen tot rust. Deze tuinschermen zijn gemaakt van dikke bamboepalen van diameter 7 - 8 cm, waardoor dit een heel robuust scherm is. Voor een perfecte afwerking is het gelakt met een blanke lak. Alle bamboeschermen zijn ovengedroogd wat de kans op scheuren tot het minimum beperkt. Een oerdegelijk product voor vele jaren tuinplezier! Afmetingen 90 en 180 x 180 cm.

Meer informatie »

€ 247,25/ scherm

Bamboe tuinscherm narita black

Een uiterst stevig en nagenoeg zichtdicht bamboescherm. Hetzelfde tuinscherm als Narita, maar gemaakt van heel mooie bruin-zwarte bamboepalen voor een exclusieve uitstraling. U zorgt meteen voor een warme, oosterse sfeer in uw tuin en komt meteen tot rust. Deze tuinschermen zijn gemaakt van dikke bamboepalen van diameter 7 - 8 cm, waardoor dit een heel robuust scherm is. Voor een perfecte afwerking is het gelakt met een blanke lak. Alle bamboeschermen zijn ovengedroogd wat de kans op scheuren tot het minimum beperkt. Een oerdegelijk product voor vele jaren tuinplezier! Afmetingen 90 en 180 x 180 cm.

Meer informatie »

€ 34,50/ stuk

Bamboe tuinscherm toebehoren

Toebehoren voor luxe bamboetuinschermen: RVS Bevestigingsset: 1 set per scherm voorzien, voor een heel eenvoudige en zeer stevige montage. Dergelijke bestaat uit 1 boor, 8 bouten, 8 moeren en 4 RVS beugels. Lak: Deze 2 componentenlak is zeer goed geschikt voor alle bamboeproducten. Na een bepaalde tijd worden de schermen wat donkerder van kleur. Om de mooie glanzende look te behouden kunt u ze dan goed schoomaken en daarna lakken met deze lak. Per pot 0.9 liter lak + 0.1 liter verhader. Touw: Bijpassend zwart touw om de bevestiging van de schermen mee te camoufleren. Door dit touw te gebruiken houd u alles in dezelfde sfeer. Per bosje 10 strengen van ca. 3.5 meter lengte.

Meer informatie »

€ 222,75/ scherm

Bamboe tuinscherm tralie

Een uiterst stevig bamboe traliescherm. Deze tralieschermen zijn ideaal om te laten begroeien met bloeiende klimplanten. Ze kunnen ook gebruikt worden in combinatie met de andere bamboeschermen om een speels effect te verkrijgen. De naturelle uitstraling van bamboe komt steeds perfect tot zijn recht in uw tuin. U zorgt meteen voor een warme, oosterse sfeer en komt meteen tot rust. Deze tuinschermen zijn gemaakt van dikke bamboepalen van diameter 7 - 8 cm, waardoor dit een heel robuust scherm is. Voor een perfecte afwerking is het gelakt met een blanke lak. Alle bamboeschermen zijn ovengedroogd wat de kans op scheuren tot het minimum beperkt. Een oerdegelijk product voor vele jaren tuinplezier!

Meer informatie »

Bamboe

Steeds welkom in onze toonzaal voor gericht advies of besprekingen over uw project!

Bamboe is niet alleen heel milieuvriendelijk en uiterst duurzaam, maar bovendien zeer decoratief. Geef uw tuin een warme, oosterse uitstraling dankzij deze elegante tuinschermen in duurzaam bamboe.

Deze collectie tuinafsluitingen in natuurlijke bamboepalen zijn gemaakt van hoogwaardige bamboe, mooi afgewerkt met bijbehorend zwart bindtouw.

Bamboe staat vooral bekend voor zijn heel grote duurzaamheid.
Dit komt heel mooi tot zijn recht dankzij de opbouw met dikke stevige bamboe palen met een dikte van 6 - 8 cm. Hierdoor krijgen de schermen een grote stabiliteit.

De schermen kunnen geplaatst worden tegen een bestaande muur of afsluiting, of deze kunnen afzonderlijk geplaatst worden. Deze worden dan het best geplaatst tegen bruine of naturelle bamboepalen om de natuurlijke charme te behouden. Elk van de afsluitingen heeft zijn eigen creatieve, speelse vorm die de mogelijkheid geeft om al dan niet te laten begroeien met bloeiende klimplanten.

Bamboe is een 100% natuurlijkvriendelijk product. De palen zijn speciaal geselecteerd voor de opbouw van deze schermen en afgewerkt met een transparante lak, om het hout zijn mooie glans te laten behouden.

Als je de bamboeschermen enkele cm's van de grond plaatst, hebben ze geen direct contact met de grond of aarde en zal hun duurzaamheid en uitstraling optimaal blijven. De schermen kunnen heel gemakkelijk vastgevezen worden tegen de bijhorende bamboepalen. Enkel even voorboren en je kan de vijs doorheen het kader van het scherm in de paal vastzetten.

Alle bamboeschermen zijn ovengedroogd wat de kans op scheuren tot het minimum beperkt. Het blijft uiteraard een natuurproduct waardoor we scheuren tot 5 mm moeten accepteren.
Een oerdegelijk product voor vele jaren tuinplezier!

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO