Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 529,05

€ 476,15/ stuk

Picknickbank douglas 200 cm

De Eco-picknicktafel van 200 cm lengte is een zeer degelijke, lichtgewicht picknickbank. Het lichte gewicht komt vooral door de gekozen houtsoort: Douglas. Douglas is duurzaam en licht van gewicht. Het lichte gewicht van deze houtsoort maakt dat je ze gemakkelijk kan verplaatsen. De ideale tafel voor gebruik thuis. De zittingen zijn opklapbaar zodat ze droog blijven bij een regenbui. Beschikbaar in Recht model en Natuur model De houtdikte van de poten en tafelblad is 4,5 cm. Breedte tafelblad: 65 cm Breedte zitting: 25 cm Totale buitenmaat: 150 cm breed x 200 cm lang Hoogte tafelblad: 80 cm Na verloop van tijd zal het hout mooi vergrijzen.

Meer informatie »

€ 675,95/ stuk

Picknickbank douglas 250 cm

Deze lichtgewicht maar toch uiterst robuuste picknickbank geeft plaats aan 10 personen dankzij de ideale lengte van 250 cm. De opbouw is uiterst stevig waardoor de hele familie meteen plaats kan nemen zonder dat deze bank het zal begeven of zal omvallen. Ook oma kan zitten omdat de zittingen aan de uiteinden voldoende oversteken om te gaan zitten zonder je benen op te tillen. De zittingen zijn opklapbaar zodat ze schoon en droog blijven. Houtsoort lariks De houtdikte van de poten en tafelblad is 4,5 cm. Breedte tafelblad: 80 cm Breedte zitting: 25 cm Totale buitenmaat: 180 cm breed x 250 cm lang Hoogte tafelblad: 80 cm Beschikbaar in ' Recht ' model en ' Natuurmodel' , zowel gemonteerd als bouwpakket. Na verloop van tijd gaat dit hout mooi egaal vergrijzen.

Meer informatie »

€ 917,95/ stuk

Picknickbank douglas 400 - 500 cm

Lang, langer, langst. Deze picknicktafel behoeft geen uitleg. De picknickbank wordt vaak gebruikt bij scholen, verenigingen, bedrijven of andere gelegenheden waar men even gezellig bij elkaar wil zitten. Onze langste picknickbank is beschikbaar in een strakke rechte vormgeving of als natuur-model met de natuurlijke vormen van de boom. De zitbanken zijn opklapbaar zodat deze droog en schoon blijven. De zijkanten steken voldoende uit voor een zitplaats, zodat de ouderen onder ons ook erbij kunnen zitten. De houtdikte van de poten is 5,5 cm. De houtdikte van het tafelblad 5 cm. Breedte tafelblad: +/- 80 cm Breedte zitting: +/- 25 cm Totale buitenmaat: +/- 185 cm x 400 - 500 cm Hoogte tafelblad: 80 cm Na verloop van tijd gaat dit hout mooi vergrijzen.

Meer informatie »

Picknickbank Douglas

De gekende picknicktafels zijn vooral beschikbaar in geimpregneerd grenen hout of tropisch hardhout. Elke van deze houtsoorten heeft helaas zijn nadelen.
Het geimpregneerde hout heeft slechts een beperkte levensduur en de hardhouten picknickbanken zijn dan dikwijls te zwaar om te verplaatsen.

Deze reeks van douglas houten zitbanken zijn perfect als alternatief dankzij het gebruik van duurzaam lariks hout. De gekozen houtsoort is duurzaam, sterk en beperkt van gewicht. Hierdoor is het makkelijk om jouw picknicktafel makkelijk te verplaatsen in de tuin.

Douglas hout heeft origneel een zalmroze tot goudgele kleur die heel mooi natuurlijk zal vergrijzen.

De gekozen houtdikte van deze tafels is 4.5 cm dikte ( 5 cm voor maxi) waardoor de tafels meteen een zeer robuuste uitstraling hebben. Ze lijken niet alleen heel stevige maar ze zijn het ook: gemaakt voor met de hele groep vrienden of familie plaats aan te nemen. En dit zonder kantelen!

De zittingen zijn steeds opklapbaar waardoor ze door blijven bij een plotse regenbui.

Onze douglas banken zijn beschikbaar in verschillende lengtes en dit in 2 modellen:
Natuur: hierbij is de natuurlijke organische vorm van de boom behouden en verwerkt in zowel het tafelblad als het zitgedeelte. Je krijg hierdoor meteen een heel natuurlijke uitstraling.
Recht: de planken zijn hierbij recht afgezaagd waardoor de bank een meer klassieke en strakke look krijgt.

Beschikbaar in standaardlengte 200, 250, 400 en 500 cm. Wens je liever een andere maat ? Dan maken we deze op maat voor u.

Het hout is geschaafd en geschuurd, de kanten zijn netjes glad afgewerkt.
De picknicktafel wordt onbehandeld geleverd en zal na enkele weken vergrijzen. Het is natuurlijk mogelijk de tafel te oliën of te beitsen. De picknicktafel is naar wens gemonteerd, of als bouwpakket leverbaar.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO