Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 79,95/ stuk

Azobe steenschotten

Steenschotten komen uit steenfabrieken waar nog op de traditionele manier stenen worden gebakken. De panelen bestaan uit zeer sterk en kwalitatief tropisch hardhout belegd met gebakken steen die op de schot verder afkoelt en verhardt. Twee zijden zijn versterkt met een stevige verzinkte U-lijst. De panelen zijn verweerd en bevatten vaak een cementsluier, waardoor ze hun authentieke, gewilde karakter meekrijgen. In sommige gevallen worden de panelen opgeschuurd. Het is een prachtig recyclageproduct met een grote sterkte en duurzaamheid. Houtsoort: azobe Toepassingen : tuinschermen, vloeren, wanden, stallingen, tuinmeubilair, decoratie, paden, tafels, tuingebouwen, bloembakken…

Meer informatie »
promo

€ 38,60

€ 36,10/ stuk

Douglas steenschotten

Steenschotten komen uit de productie van klinkers en betonblokken. De panelen bestaan uit sterke tand-groefplanken die met draadstangen samen worden gehouden. Twee zijden zijn versterkt met een stevige verzinkte U-lijst. De panelen zijn verweerd en bevatten vaak een cementsluier, waardoor ze hun authentieke, gewilde karakter meekrijgen. In sommige gevallen worden de panelen opgeschuurd. Het is een prachtig recyclageproduct met een grote sterkte en duurzaamheid. Houtsoort: Douglas/lariks Toepassingen: tuinschermen, vloeren, wanden, stallingen, tuinmeubilair, decoratie, paden, tafels, tuingebouwen, bloembakken, …

Meer informatie »

Steenschotten

Steenschotten komen uit de productie van klinkers en betonblokken. De panelen bestaan uit sterke tand-groefplanken die met draadstangen samen worden gehouden. Twee zijden zijn versterkt met een stevige verzinkte U-lijst. De panelen zijn verweerd en bevatten vaak een cementsluier, waardoor ze hun authentieke, gewilde karakter meekrijgen. In sommige gevallen worden de panelen opgeschuurd. Het is een prachtig recyclageproduct met een grote sterkte en duurzaamheid.

Deze schotten kunnen gebruikt worden voor heel wat creatieve toepassingen: tuinschermen, vloeren, wanden, stallingen, tuinmeubilair, decoratie, paden, tafels, tuingebouwen, bloembakken en meer.

Hou er rekening mee dat dit een recyclageproduct is. Deze schotten zijn dus niet allen identiek van verwering en ook de metalen omranding zit niet overal even strak, waardoor kleine aanpassingen soms nodig zijn.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO