Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 476,95/ stuk

Kastanje slagboom rond

Een heel eenvoudige en budgetvriendelijke slagboom bestaande uit ronde kastanje palen en een zware kastanje ligger. Dit zal zeker een mooie, natuurlijke uitstraling geven aan uw weide of erf. Het gebruikte kastanjehout is rond en ontschorst. Kastanje hout heeft duurzaamheidsklasse 2 en is dus bijzonder sterk, ook in rechtstreeks contact met de grond. Het is dus niet nodig om het hout nog te behandelen. Deze slagbomen worden geleverd inclusief 2 palen en de bijpassende scharnieren. Alle maatwerk is mogelijk! Afwijkende maten zijn zonder meerprijs op aanvraag leverbaar.

Meer informatie »
promo

€ 209,00

€ 179,00/ stuk

Kastanje tuinpoort standaard

Kastanje of robinia tuinpoortjes passen in zowat elke omgeving: naast de woning, als toegangspoort, als toegang tot dierenweide of moestuin en nog veel meer. Ze hebben een typische, naturelle uitstraling en zijn bovendien nog eens enorm duurzaam. Het perfecte poortje in combinatie met de kastanje omheining of prairiedraad. De halfronde gepunte, ontschorste kastanje of robinia latten zitten hier mooi vast op een robuust kader van kastanje- of robiniahout. Door de degelijke verbindingen zit het geheel zeer stevig vast. Bij dit poortje kan je bijpassend hang- en sluitwerk, alsook bijpassende kastanje of robinia palen bij bestellen als toebehoren. Voor sommige maten hangt de houtsoort af van de beschikbaarheid van het moment. Uitzicht blijft exact hetzelfde. Alle maatwerkprojecten zijn mogelijk!

Meer informatie »

€ 370,05/ stuk

Kastanje weidepoort saint-nicolas

De “Saint-Nicolas” poorten worden vooral gebruikt als toegangspoort van tuinen, weiden en domeinen. Ze worden gemaakt van massief, gezaagd kastanjehout en bekleed met 6 gekliefde latten. Het hang- en sluitwerk is apart te verkrijgen, alsook de bijhorende palen. Deze weidepoorten zijn perfect te combineren met onze post & railafsluitingen. We hebben deze weidepoorten beschikbaar op een hoogte van 1,20 meter, in verschillende breedtes. Deze mooie hardhouten kastanje poorten zijn uniek dankzij hun aparte landelijke uitstraling en passen in elke natuurlijke landelijke omgeving.

Meer informatie »

Weidepoort Kastanje

Kastanje is net zoals eik (quercus) een Europese hardhoutsoort, die behoort tot duurzaamheidsklasse 2. Het hout heeft dus een zeer hoge levensduur die vooral te danken is aan het looizuur (loogzuur) die aanwezig is in het kastanjehout. Het hout is hierdoor minder gevoelig voor rot en aantasting.
Een verdere behandeling om de levensduur te verbeteren is dus niet nodig. Ideaal dus voor alle buitengebruik zoals palen, afsluitingen en poorten.

Kastanje tuinpoortjes passen in zowat elke omgeving: naast de woning, als toegangspoort, als toegang tot dierenweide of moestuin en nog veel meer. Ze hebben een typisch, natuurlijk uitzicht en zijn bovendien nog eens enorm duurzaam. Het perfecte poortje in combinatie met de kastanje omheining.

Kastanje slagboom
Dit is een heel eenvoudige en budgetvriendelijke slagboom bestaande uit ronde kastanjepalen en een zware kastanje ligger. Dit zal zeker een mooie, natuurlijke uitstraling geven aan uw weide of erf.

Saint nicolaspoorten
De "Saint-Nicolas"poorten worden vooral gebruikt als toegangspoort van weiden, tuinen en domeinen. Ze worden gemaakt van massief, gezaagd kastanjehout en bekleed met zes gekliefde latten. Hierdoor verkrijgt men een luxueuze uitstraling die perfect past binnen de landelijke stijl van uw domein.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO