Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 29,95/ stuk

Grondboor 75 mm

Met een grondboor kan je snel en eenvoudig een diep gat in de grond boren om het plaatsen van palen makkelijk te maken. Hiermee kan je ronde gaten maken tot wel een meter diep. Deze grondboor met een boorpunt van 4 mm en een diameter van 75 mm is ideaal voor het plaatsen van allerlei soorten palen. De grondboor is gepoedercoat, poedercoating levert een sterke, duurzame egale laag die beschermt tegen roest en krassen. Het T-handvat is voorzien van rubberen antislip handvaten die zorgen voor een goeie grip. De totale lengte van de boor is 1250 mm Afmetingen: Lengte: 1250 mm Diameter boor: 75 mm Dikte boorpunt: 4 mm Breedte handvat: 35 cm Materiaal: Groen gepoederlakt metaal(RAL 6005)

Meer informatie »

€ 79,95/ stuk

Houten slaghamer

Een houten slaghamer met metalen strips is een essentieel gereedschap bij het plaatsen van palen in de grond. De combinatie van het houten handvat en de metalen strips aan de kop van de hamer zorgt voor extra kracht en stabiliteit tijdens het slaan. Door de metalen strips wordt de impact van de hamer geconcentreerd en versterkt, waardoor het mogelijk is om de paal dieper de grond in te drijven met minder moeite. Voorzien van metalen strips. Zware uitvoering. Afmetingen: Lengte: 1100 mm Breedte: 250 mm Hoofd Ø: 160 mm Steel Ø: 40mm

Meer informatie »

€ 14,50/ stuk

Snelbeton

Tiemix quickbeton is speciaal geschikt voor het eenvoudig en snel vastzetten van houten en stalen palen voor hekwerken, speeltoestellen, vlaggenmasten etc. Waarschuwing: Tiemix quickbeton is niet geschikt voor het storten constructief beton zoals: vloeren, wanden, funderingen etc.

Meer informatie »

Toebehoren Palen

Om uw palen vlot te kunnen plaatsen, hebt u natuurlijk de juiste extra’s nodig. In deze categorie vind u alles om de palen stevig op hun plek te houden. U ziet ze misschien niet meteen als u naar de tuinafsluiting kijkt, maar ze hebben wel degelijk een grote impact op de afwerking en duurzaamheid van uw project!

Zeker als er vaak een harde wind is in uw tuin, raden we aan om de palen te verankeren. Dat kan u doen met behulp van snelbeton. Giet de inhoud van de zak in de put bij de palen, samen met wat water. Laat het cement uitharden en vul de rest van de put aan met aarde. Op die manier staan uw palen extra stevig in de grond.

Om de putten te graven, kan ook een grondboor handig van pas komen. Die maken het hele plaatsingsproces veel eenvoudiger, zodat u de putten gemakkelijker kunt graven.

Het is dus enkel met de juiste accessoires dat u op een vlotte manier uw weideomheining of tuinafsluiting professioneel kunt afwerken.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO