Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 289,90/ stuk

Ossenoog - budget

Ossenogen bieden we aan in zowel vaste als open versies. Onze budget variant kenmerkt zich net zoals de premium variant, door zijn typerende vorm. De ossenogen zijn steeds opgebouwd met dubbel glas en zijn zwart gepoedercoat. Ossenogen bieden een luxueuze uitstraling aan je poolhouse of eiken bijgebouw. De budget versie is een iets lichter model dan de premium versie. Dit heeft uiteraard ook een weerslag op de prijs. De ossenogen - budget hebben een U-waarde van 1,86 W/m²K en een glasdikte van 3 mm.

Meer informatie »

€ 389,30/ stuk

Ossenoog - premium

Een ossenoog is zwart gelakt stalen raam met zijn eigen typische vorm. Deze stalen raampjes worden enorm veel gebruikt in de nok van een eiken bijgebouw of poolhouse. De zwarte kleur contrasteert perfect het vergrijsde eiken hout. En geeft uw bijgebouw meteen een bijzonder luxueuze uitstraling. Deze ossenogen zijn beschikbaar met enkel of dubbel hoogrendementsglas. Ze zijn steeds voorzien van een kruisverdeling. Het staal is voorzien van een antiroestbehandeling en een zwarte lak. De rand van het glas is opgevuld met een elastische voegpasta. Gesloten versie of opensteekbare versie Kaderdiepte 56 mm

Meer informatie »

€ 1052,15/ stuk

Stalen dakraam

Een stalen dakraam met zwarte coating voor de fijne afwerking van het dak van jouw woning of bijgebouw. Ideaal om een unieke mooie lichtinval te creëren of om 's nachts de sterrenhemel te bewonderen. Deze ramen zijn geschikt om in alle soorten dakbedekking te plaatsen. Ze zijn plaatsingsklaar en voorzien van een dakgootstuk die de montage vergemakkelijkt. De ramen zijn afgewerkt met zwarte duurzame lak en behandeld tegen roesten. Het glas werd vastgezet met een onderhoudsvrije stoppasta en de scharnieren zijn in inox. Het is mogelijk om dit artikel in vier verschillende standen te openen door middel van een uitzetijzer. Venster bestaat uit gelaagd hoogrendementsglas. Kortom deze ramen voldoen zeker aan de hedendaagse normen. O.a. ook dankzij het ontdubbelde geïsoleerde frame en de thermische onderbreking.

Meer informatie »

€ 320,00/ stuk

Stalen raam open - budget

Stalen ramen zorgen ervoor dat je een luxueuze en eigentijdse uitstraling toevoegt aan je poolhouse of eigen bijgebouw. Deze stalen ramen zijn steeds voorzien van dubbel glas en zijn zwart gepoedercoat. De ramen kunnen onderaan open geklapt worden. Daarnaast kunnen de ramen in zowel houten als stenen muren geplaatst worden. De budget versie is een iets lichter model dan de premium versie. Dit heeft uiteraard ook een weerslag op de prijs. Waardoor de budget versie als interessant alternatief naar voor komt. De ossenogen - budget hebben een U-waarde van 1,86 W/m²K en een diepte van 50 mm.

Meer informatie »

€ 431,40/ stuk

Stalen raam open - premium

Een zwart gelakt stalen raam met kruisverdeling, openstekend. Dit zwart stalen raampje kan onderaan geopend worden, voor een goede ventilatie indien gewenst. Het geeft uw woning, tuinhuis of eiken bijgebouw zijn typische landelijke luxueuze uitstraling. Een absolute meerwaarde. Plaatsing zowel in stenen muren als houten gevelbekleding. De metalen ramen zijn beschikbaar met enkel of dubbel hoogrendementsglas. Steeds met een rubberdichting voor een tochtvrije afsluiting. Het raam kan geopend worden in verschillende standen. Het staal is voorzien van een antiroestbehandeling en een zwarte lak. De rand van het glas is opgevuld met een elastische voegpasta. Kaderdiepte 56 mm

Meer informatie »

€ 239,85/ stuk

Stalen raam vast - budget

Stalen ramen zorgen ervoor dat je een luxueuze en eigentijdse uitstraling toevoegt aan je poolhouse of eigen bijgebouw. Deze stalen ramen zijn steeds voorzien van dubbel glas en zijn zwart gepoedercoat. De ramen zijn een vast model en kunnen niet open geklapt worden. Daarnaast kunnen de ramen in zowel houten als stenen muren geplaatst worden. De budget versie is een iets lichter model dan de premium versie. Dit heeft uiteraard ook een weerslag op de prijs. Waardoor de budget versie als interessant alternatief naar voor komt. De ossenogen - budget hebben een U-waarde van 1,86 W/m²K en een diepte van 45-50 mm.

Meer informatie »

€ 242,00/ stuk

Stalen raam vast - premium

Een vast stalen raampje zorgt voor een mooie landelijke toets van uw woning of bijgebouw. Deze gesloten raampje geven een unieke mooie lichtinval waardoor zijn charme nog extra wordt benadrukt. Deze stalen ramen kunnen zowel in een bakstenen muur geplaatst worden of een eiken houten gevel. De metalen ramen zijn beschikbaar met enkel of dubbel hoogrendementsglas. Beschikbaar in verschillende formaten. Het staal is voorzien van een antiroestbehandeling en een zwarte lak. De rand van het glas is opgevuld met een elastische voegpasta. Kaderdiepte enkel glas: 42 - 46 mm

Meer informatie »

€ 759,80/ stuk

Stalen schuifdeur

Bent u op zoek naar een sobere maar elegante deur voor de afwerking van uw bijgebouw of woning? Dan zullen deze stalen deuren jou zeker kunnen bekoren. Al deze artikelen werden voorzien van een zwarte coatinglaag of lak. Bovendien zijn al deze deuren behandeld tegen roesten. De ruiten werden vervaardigd in 8mm gehard veiligheidsglas en zijn van zeer goede kwaliteit. Alle deuren worden standaard aangeboden inclusief schuifdeurkom. Het schuifbeslag is niet in de prijs inbegrepen en kan u erbij bestellen.

Meer informatie »

Stalen ramen

Voor de afwerking van uw eiken aanbouw, eiken bijgebouw, of eiken poolhouse heeft u ramen en deuren nodig die de landelijke stijl verder benadrukken of zelf extra in de verf zetten.

Het schrijnwerk van uw bijgebouw zal de uiteindelijke sfeer bepalen. Het verschil zit hem dikwijls in de details.

Aangezien er heel wat verschil is in voorkeur of uiteindelijke afwerking proberen we een zo groot mogelijk gamma aan te bieden naar afwerking.

Deuren
Onze eiken poortkaders zorgen ervoor dat u de volledige vrijheid heeft in afwerking langs de voorzijde. Deze kaders zijn volgens de aloude ambacht gemaakt met pen en gatverbinding voor een zeer stevige opbouw. Deze poortkaders kan u dan zelf bekleden met de bekleding van uw voorkeur: eik, lariks, padouk, hardhout,...
U kan hierbij het profiel van de bekleding volledig doortrekken waardoor deze poortdelen zelf bijna onopvallend zijn.

Eiken ramen
Heeft u een bijgebouw opgetrokken in eik of de bekleding volledig voorzien van eiken planchetten? Dan gaan deze eiken ramen, al dan niet voorzien van een kruisverdeling, de warmte en charme van het eikenhout mooi verderzetten. Een eiken raam zal ook mooi mee vergrijzen met het hout, waardoor het minder opvalt dan een stalen raam. Aangezien eik een houtsoort is die 'leeft' bieden we deze ramen enkel aan in gesloten versie en niet in een versie die open kan.

Stalen ramen
Wenst u juist wel dat uw ramen opvallend aanwezig zijn in uw woning of eiken bijgebouw? Dan geef het contrast van deze zwart gelakte ramen een zeer mooie combinatie met alle mogelijke gevelbekledingen. Deze zwarte stalen raampjes passen zowel mooi bij hout als bij een bakstenen muur. Ze zorgen voor de typische, luxueuse, landelijke uitstraling van uw woning of bijgebouw.

Deze stalen ramen zijn voorzien van een antiroestbehandeling en zwarte coating. Beschikbaar in gesloten en opensteekbare versie. Ook de ossenogen voor in de nok van uw bijgebouw dragen bij aan de landelijke sfeer. Dergelijk ossenoog laat het licht van boven mooi naar binnen stralen.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO