Ecohout heeft voor u de volgende artikelen

€ 2.650,00

Eik/ Douglas Gebinte Arles - 3 x 3m - 4 x 4m (zonder dak)

Wil je een tuinconstructie plaatsen in jouw exterieur en ben je op zoek naar een basic module waar je nog alle kanten mee uit kan? Dan is ons bouwpakket Arles, zonder dak, zeker een prima start. Dit bouwpakket bestaat uit 4 staanders, 4 ringbalken en 8 schoren en is perfect bruikbaar voor het creëren van een gezellige lounge, overkapping, schuur of carport. Een module heeft als grote voordeel dat alle verbinding reeds zijn voorzien en dat je als doe-het-zelver dus niet moet piekeren over het zaag- en freeswerk dat anders bij het plaatsen van een constructie komt kijken. De module Arles is perfect bruikbaar voor een toepassing op 3 x 3m of 4 x 4m en heeft geen dakconstructie. Op deze manier ben je volledig vrij om zelf een plat of groen dak te voorzien. Je kan kiezen uit douglas of eikenhout. Met douglas kies voor je een budgetvriendelijk alternatief voor eik. Douglas, ook wel lariks genoemd, heeft een sierlijk gevlamde houttekening en bevat meer uitgesproken noesten dan eik. Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar eik (Franse origine), kies je voor een zeer charmante uitvoering, met een robuuste look-and-feel, die luxe uitstraalt. Beide houtsoorten zijn alvast eenvoudig in zowel een strakke, minimalistische als een landelijke tuin in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 4.010,00

Eik/ Douglas Gebinte Cannes - 3 x 6m - 4 x 8m (zonder dak)

Zoek je naar een bouwpakket met staanders/palen en ringbalken in eik of douglas/lariks? Dan hoef je niet langer wakker te liggen van het zaag- en freeswerk dat er anders bij het bouwen van een constructie aan te pas komt. Met onze bouwpakketten of modules ben je zeker dat alle verbindingen reeds voorzien zijn om alle afzonderlijke onderdelen als puzzelstukjes aan mekaar te monteren. Het bouwpakket Cannes bestaat uit staanders en draagbalken van 18 x 18cm om een optimale stevigheid te garanderen. De schoren of strevers zijn ook inclusief bij al onze bouwpakketten zonder dak. Het pakket is perfect bruikbaar voor een toepassing als carport, bijgebouw, lounge, overkapping of schuur op 3 x 6m of 4 x 8m en heeft geen dakconstructie. Je kan dus nog alle kanten uit om het geheel open te laten of te voorzien van een plat of groen dak. Met douglas kies voor je een budgetvriendelijk alternatief voor eik. Douglas, ook wel lariks genoemd, heeft een sierlijk gevlamde houttekening en bevat meer uitgesproken noesten dan eik. Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar eik (Franse origine), kies je voor een zeer charmante uitvoering, met een robuuste look-and-feel, die luxe uitstraalt. Beide houtsoorten zijn alvast eenvoudig in zowel een strakke, minimalistische als een landelijke tuin in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 5.195,00

Eik/ Douglas Gebinte Grenoble - 3 x 9m - 4 x 12m (zonder dak)

Een ruime aanbouw in douglas/lariks of eik zorgt voor een aangenaam verlengde van de woning in de tuin. Een bouwpakket is de ideale manier om in een minimum aan tijd een basis te plaatsen voor een bijgebouw, poolhouse, carport, schuur of lounge. Doordat alle verbindingen reeds vervaardigd zijn, kan je alle onderdelen van het gebinte als puzzelstukjes in mekaar laten vallen en monteren. Ben je dus niet gek op veel zaag- en freeswerk? Dan is een bouwpakket dé oplossing. De module Grenoble is perfect geschikt voor elke toepassing op 3 x 9m of 4 x 12m en heeft geen bijhorende dakconstructie. Hierdoor kan je makkelijk zelf kiezen voor een plat of groen dak of een open gedeelte. Door het ruime oppervlak van 27m² of 48m² is het absoluut mogelijk om het bouwpakket te gebruiken voor een multifunctionele toepassing. Denk maar aan een combinatie van een berging en overdekte parkeerplaats of een combinatie van een poolhouse en loungehoek. Met douglas kies voor je een budgetvriendelijk alternatief voor eik. Douglas, ook wel lariks genoemd, heeft een sierlijk gevlamde houttekening en bevat meer uitgesproken noesten dan eik. Wanneer jouw voorkeur uitgaat naar eik (Franse origine), kies je voor een zeer charmante uitvoering, met een robuuste look-and-feel, die luxe uitstraalt. Beide houtsoorten zijn alvast eenvoudig in zowel een strakke, minimalistische als een landelijke tuin in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 3.840,00

Eik/ Douglas Gebinte Lyon - 3 x 3m - 4 x 4m (met dak)

Ben je op zoek naar een gebinte of module in eik of lariks? Dan heb je met onze bouwpakketten alvast de basis van jouw project. Deze pakketten bestaan uit alle onderdelen om het gebinte zoals op foto te monteren. De verbindingen zijn voorzien en passen als puzzelstukjes in mekaar. Droom je van een prachtig bijgebouw, poolhouse, carport of overkapping, maar wil je het zaag- en freeswerk zoveel mogelijk vermijden? Dan bieden deze modules voor jou de ideale oplossing! Dit bouwpakket is standaard voorzien van een zadeldak en perfect bruikbaar voor een toepassing op 3 x 3m of 4 x 4m. Op vlak van houtsoorten is er de keuze tussen eik en lariks of combinatie van beide. Bij de combinatie is de structuur van staanders en ringbalken in eik en is de dakconstructie in lariks. Heb je geen idee wat het verschil is tussen deze houtsoorten? Dan is het handig om weten dat je met eik streeft naar die typische luxueuze, charmante uitstraling met een robuuste look-and feel. Lariks, ook wel douglas genoemd, heeft een gevlamde houttekening en iets meer uitgesproken noesten. Je kan het zien als het budgetvriendelijk broertje van eikenhout met een cleane uitstraling. Beide houtsoorten zijn eenvoudig in ieder exterieur in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Nokhoogte bij 4 x 4m = 406 cm (incl. kolomvoeten) Nokhoogte bij 3 x 3m = 365 cm (incl. kolomvoeten) Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 5.880,00

Eik/ Douglas Gebinte Menton - 3 x 6m - 4 x 8m (met dak)

Droom je ook van een carport, bijgebouw of poolhouse in eik of lariks/douglas? Met één van onze bouwpakketten kan je eenvoudig van start om deze droom te realiseren. Een bouwpakket of module bevat alle onderdelen om een gebinte of constructie op te bouwen. Het grote voordeel is dat al verbindingen reeds zijn voorzien en het eigen zaag- en freeswerk enorm beperkt blijft of nagenoeg onbestaande is. Nog geen idee hoe je hieraan zou beginnen? Wij voorzien een nummering van alle onderdelen en een bijhorende technische tekening. Het bouwpakket Menton is standaard voorzien van een zadeldak en perfect bruikbaar voor een toepassing van 3 x 6m of 4 x 8m. Zowel een uitvoering in lariks, eik als een combinatie van beide vormen een optie. Bij de combinatie is de structuur van staanders en ringbalken in eik en is de dakconstructie in lariks. Eikenhout wordt in de volksmond wel eens vergeleken met een stijlvolle, charmante Française. Enerzijds door de Franse origine van het hout en anderzijds door de typerende unieke en luxueuze uitstraling. Al heeft Franse eik ook een robuuste look-and-feel. Lariks of douglas heeft een gevlamde houttekening en wat meer uitgesproken knopen of knoesten. Douglas is ook een iets budgetvriendelijker alternatief. Beide houtsoorten zijn alvast gemakkelijk in zowel een landelijk als strak tuinlandschap in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Nokhoogte bij 4 x 8m = 406 cm (incl. kolomvoeten) Nokhoogte bij 3 x 6m = 365 cm (incl. kolomvoeten) Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 7.655,00

Eik/ Douglas Gebinte Saint-Malo - 3 x 9m - 4 x 12m (met dak)

Een tuin is meer dan ooit het verlengde van een woning. Gezellig buiten kunnen vertoeven, is nog nooit zo belangrijk geweest. Met een gebinte in lariks of eik bouw je alvast in een mum van tijd en met een minimum aan zaag- en freeswerk een bijgebouw, poolhouse of carport waarin je ten volle van jouw exterieur kan genieten. Onze bouwpakketten bestaan uit genummerde onderdelen waarbij de verbindingen reeds zijn voorzien. Alle onderdelen passen als puzzelstukjes in mekaar. Bovendien voorzien wij een technische tekening bij elke module. Het bouwpakket Saint-Malo is steeds voorzien van een zadeldak en perfect bruikbaar om een gebinte op volgende maten te construeren: 3 x 9m of 4 x 12m. Deze ruime module biedt een oppervlakte van 27m² of 48m². Hierdoor kan er dus zeker nagedacht worden over een multifunctionele indeling van het bijgebouw. Een ingerichte loungehoek hoeft dus zeker niet te ontbreken. Zowel een uitvoering in lariks, eik als een combinatie van beide vormen een optie. Bij de combinatie is de structuur van staanders en ringbalken in eik en is de dakconstructie in lariks. Met eik streef je naar die typische luxueuze, charmante uitstraling met een robuuste look-and feel. Lariks of douglas heeft een gevlamde houttekening en iets meer uitgesproken noesten en is net dat tikkeltje budgetvriendelijker. Beide houtsoorten zijn eenvoudig in ieder exterieur in te passen. Eik = vers gezaagd + geschaafd Lariks = verlijmd en gevingerlast volgens sterkteklasse C24 + geschaafd Nokhoogte bij 4 x 12m = 406 cm (incl. kolomvoeten) Nokhoogte bij 3 x 9m = 365 cm (incl. kolomvoeten) Zie foto's i.v.m. verdere technische info en afmetingen.

Meer informatie »

€ 1.715,00

Eik/ Douglas Gebinte Saint-Martin - 2 x 3m (zonder dak)

Een tuin zonder tuinhuis is als een café zonder bier. Ze zijn onlosmakelijk aan mekaar verbonden. Een berging om de fietsen, een kruiwagen en een grasmaaier te stockeren is geen overbodige luxe. Ben je hiernaar op zoek? Dan is ons bouwpakket Saint-Martin eventueel wel iets voor jou! Deze zelfbouwmodule is perfect geschikt voor elke doe-het-zelver die een tuinberging in mekaar wil steken. De verbindingen zijn voorzien en dus komt er bijna geen zaag- en freeswerk meer bij te pas. Dit bouwpakket bieden we enkel aan in douglas, ook wel lariks genoemd, en is hierdoor zeer budgetvriendelijk. Deze ideale prijs-kwaliteitsverhouding laat dan ook toe om voor de buitenzijdes een houtsoort naar wens te kiezen. Zo kan er perfect bekleed worden met een tropische hardhoutsoort zoals padouk of afromosia, als met een karakteristieke beplanking in eik, als met thermisch gemodificeerde houtsoorten als thermowood, ayous of populier. Elke uitstraling kan dus worden nagestreefd en de mogelijkheden zijn legio. Met de module Saint-Martin creëer je een oppervlakte van 6m² die perfect dienst kan doen om te stockeren. De opbouw bestaat uit staanders, ringbalken en kepers aan de zijwanden. De vrije doorloophoogte bedraagt 220 cm en de hellingsspieën zijn voorzien. Zie meer technische info onder de afbeeldingen.

Meer informatie »

€ 3.300,00

Eik/ Douglas Gebinte Salernes - 2,5 x 6m (met dak)

Een overkapping zorgt voor de nodige schaduw tijdens hete zomerdagen. Zo kan ze dienst doen als overdekte lounge waar je gezellig samen kan genieten van een hapje en een drankje of als carport om de nodige beschutting te bieden aan jouw wagen. Het gebinte Salernes biedt in de vorm van een zelfbouwmodule een toffe, budgetvriendelijke en tijdbesparende manier om zelf de handen uit de mouwen te steken. Je hoeft als doe-het-zelver niet wakker te liggen van veel zaag- en freeswerk aangezien alle houtverbindingen reeds zijn voorzien. Het pakket is te verkrijgen in Franse eik, douglas (ook wel lariks genoemd) of een combinatie van de twee. Met dit gebinte kies je ervoor om tegen een zijwand aan te werken. Zo kan je eigenlijk een zeer natuurlijk verlengde creëren aan een buitenmuur van jouw woning. Eén draagbalk wordt dus tegen de muur aangevezen. Dit kan met keilbouten of kozijnpluggen, ook wel slagpluggen genoemd. Je creëert een oppervlak van 15m² onder de overkapping. De opbouw bestaat uit staanders, draagbalken en kepers. De vrije doorloophoogte bedraagt 220 cm. De dakhelling is 10 graden en de oversteek is 30 cm lang. Maximumhoogte aan de muur = 293 cm

Meer informatie »

€ 6.420,00

Eik/ Douglas Gebinte Toulouse - 3 X 6M (met dak)

Een constructie met zijkepers voor wandbekleding is ideaal om een gesloten aanbouw te plaatsen. Ben je hiernaar op zoek? Dan is het gebinte Toulouse, met 3 gesloten zijdes zeker het overwegen waard. Bij dit budgetvriendelijk bouwpakket zijn reeds alle verbindingen voorzien en vallen alle onderdelen als puzzelstukjes in mekaar. Hierdoor is het bouwpakket zeer geschikte voor zowel een beginnende klusser als een ervaren doe-het-zelver die toch wat tijd en moeite wenst te besparen. Het zwaardere zaag- en freeswerk wordt met een zelfbouwmodule omzeilt. De wanden kunnen eenvoudig worden bekleed met een gewenste planchet of profilering. Hierbij is er keuze tussen heel wat verscheidene houtsoorten. Denk maar aan thermisch behandelde houtsoorten als thermowood, ayous of populier of tropische hardhoutsoorten zoals padouk of iroko of een karakteristieke bekleding in Franse eik. Bij het bouwpakket Toulouse is de wandstructuur geheel inbegrepen. De vrije doorloophoogte is 220 cm. De dakhelling is 10 graden en de oversteek 20 cm. Het gebinte kan in eik of douglas, ook wel lariks genoemd, worden voorzien of een combinatie van beide. Zie meer technische info onder de afbeeldingen.

Meer informatie »

€ 5.420,00

Eik/ Douglas Gebinte Trignac - 3 x 6m (met dak)

Overweeg je een carport, bijgebouw, overkapping of aanbouw te plaatsen met een plat dak? Dan helpen we jou graag met ons model Trignac. Dit bouwpakket is zowel voor een ervaren doe-het-zelver als voor een klusser die aan zijn eerste project begint zeer eenvoudig te plaatsen. Al onze zelfbouwmodules zijn reeds voorzien van voorgemaakte houtverbindingen. Hierdoor kunnen alle genummerde onderdelen eenvoudig in mekaar geplaatst worden. Je bespaart niet alleen frees- en zaagwerk uit maar vooral ook tijd. Daarnaast ben je zeker van een correcte en aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. De module Trignac is namelijk te verkrijgen in zowel Franse eik als douglas, ook wel lariks genoemd en voorzien van een dakstructuur. Het gebinte heeft 2 rijen staanders waardoor het zowel losstaand als tegen een reeds bestaande muur kan worden gemonteerd. Met deze opbouw, bestaande uit staanders, draagbalken en dakkepers, creëer je een oppervlakte van 18m² en een eyecatcher op jouw domein. De vrije doorloophoogte bedraagt 220 cm. De dakhelling is 10 graden en de oversteek is 20 cm lang.

Meer informatie »

€ 7.390,00

Eik/ Douglas Gebinte Troyes - 4,2 x 4,2m (met dak)

Het bouwpakket Troyes is het enige in ons assortiment dat is voorzien van een puntdak of piramidedak. Hierdoor is het ontwerp zeer populair voor het vervaardigen van een prieel. Uiteraard kan deze zelfbouwmodule ook worden gebruikt voor het plaatsen van een overkapping, lounge, tuinhuis, aanbouw of carport. De voordelen van een bouwpakket t.o.v. een van kop tot teen zelf op te bouwen constructie zijn legio. Je bespaart niet alleen tijd door de op voorhand voorziene houtverbindingen, je bent zeker van een onbestaande foutmarge en kan volledig focussen op de decoratieve afwerking van de constructie. Er zijn dan ook ontzettend veel planken en profielen die geplaatst kunnen worden om de zijwanden of het onderdak te bekleden. Zo kan je met de bekleding elke gewenste uitstraling nastreven. Voor de onderdelen van het gebinte is er de mogelijkheid om te kiezen uit een volledige structuur in eik of in lariks of een combinatie van beide. Zo kan je als klant ook kiezen voor de prijs-kwaliteitsverhouding die jullie voor ogen hebben. De opbouw bestaat uit staanders, ringbalken en kepers of baddings. De vrije doorloophoogte bedraagt 210 cm en de dakhelling 45 graden. De oversteek bedraagt 30 cm.

Meer informatie »

€ 10.770,00

Eik/ Douglas Gebinte Valence - 5 x 6m (met dak)

Een bijbouw met een oppervlakte van 30m² biedt heel wat extra mogelijkheden in jouw exterieur. Zoek je naar een poolhouse, carport, bijgebouw, schuur of mancave? Dan is een bouwpakket zeker het overwegen waard. Met onze zelfbouwmodules in Frans eikenhout of douglas, ook lariks genoemd, ben je zeker dat je het zwaarder zaag- en freeswerk vermijdt en toch zelf aan de slag kan om de gewenste constructie op te bouwen. Zo bespaar je niet alleen tijd maar ook de prijs die je anders aan een plaatsing besteed. Alle houtverbindingen zijn reeds voorzien op traditionele wijze a.d.h.v. een CNC-machine. Zo vallen alle genummerde onderdelen van het houtskelet als puzzelstukjes in mekaar bij de montage. De wanden en het dak kunnen naar eigen smaak worden afgewerkt. Wij bieden een ruim gamma aan gevelbekleding aan. Zo kan je werken naar de stijl en uitstraling die je voor ogen hebt. Zowel een uitvoering in douglas of eik of een combinatie van beide is bij de module Valence mogelijk. Het eikenhout is van Franse oorsprong en vers gezaagd en geschaafd. De douglas balken zijn verlijmd en gevingerlast. De doorloophoogte bedraagt 210 cm. Er is een oversteek voorzien van 20 cm en de dakhelling is 40 graden.

Meer informatie »

€ 11.035,00

Eik/ Douglas Gebinte Verdun - 6 x 6m L-vorm (met dak)

Droom je ook van een knap bijgebouw op jouw domein? Dan is een constructie in L-vorm misschien wel iets voor jou? Het gebinte Verdun bestaat uit een bouwpakket met dak in L-vorm en kan zo voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De effectieve breedte van beide zijdes is 3 x 3 m. Zo heb je voldoende ruimte om in te richten als carport, stockageplaats, werkatelier, overdekte lounge of waar je ook maar aan denkt. Bij al onze zelfbouwpakket worden de onderdelen vervaardigd op traditionele wijze met een CNC-machine. Op deze manier verkrijg je een pakket met onderdelen die als puzzelstukjes in mekaar kunnen worden gemonteerd. De zijkanten en het dak kunnen verder naar smaak worden gedecoreerd. Met een heel groot assortiment aan gevelbekleding kan elke gewenste uitstraling worden nagestreefd, zowel aan binnen- als buitenzijde. De dakconstructie is opgebouwd met een zadeldak. Het geraamte kan worden voorzien in zowel Franse eik als douglas als een combinatie van beide. De vrije doorloophoogte van deze zelfbouwmodule bedraagt 220 cm. De oversteek is 20 cm lang en de dakhelling 40 graden. Zie meer technische info onder de afbeeldingen.

Meer informatie »

€ 11.515,00

Eik/ Douglas Gebinte Walbourg - 6 x 6m L-vorm (met dak)

Ben je op zoek naar een module of bouwpakket voor jouw bijgebouw, poolhouse of overkapping? Dan is een gebinte in douglas of Franse eik zeker het overwegen waard. Het gebinte Walbourg bestaat uit een module van 6 op 6 meter in een l-vorm. De effectieve breedte van het gebouw bedraagt dus 3 op 3 meter. Zo kan je perfect een binnenkoer creëren of een multifunctionele inrichting voorzien van jouw aanbouw. Het dak van deze constructie is een wolfsdak, een bouwstijl die wordt getypeerd door twee afgeschuinde vlakken aan de korte zijdes van het dak. Zo bouw je zelf eenvoudig een zeer stevige dakconstructie die zeer goed bestand is tegen rukwinden. Daarnaast voorzie je niet alleen meer ruimte onder het dak maar verkrijgt jouw schuur, bijgebouw of poolhouse een unieke stijlvolle en charmante uitstraling. Alle houtverbindingen zijn op voorhand reeds voorzien. Zo bespaar je zowel als ervaren rot of beginnende doe-het-zelver zeker tijd uit bij het plaatsen van het bouwpakket. Je hoeft niet wakker te legen van zwaar zaag- en freeswerk. Alle onderdelen zijn vakkundig met een traditionele CNC-machine vervaardigd en passen zo als puzzelstukjes in mekaar. De opbouw kan zowel in eik, douglas als in een combinatie van beide. De vrije doorloophoogte van deze zelfbouwmodule bedraagt 220 cm. De oversteek is 20 cm lang en de dakhelling 40 graden. Zie verdere technische info onder de afbeelding.

Meer informatie »
promo

€ 4.785,00

€ 3.469,00

Sparrenhout Gebinte Aberdeen - 5 x 3,5m - 5 x 6m

Sparrenhout is naast douglas/lariks hout en eikenhout een prachtige houtsoort om te verwerken in een constructie. Sparrenhout is een halfharde houtsoort, met een zeer goede fysieke sterkte en draagkracht. De grote knopen doen alles behalve afbreuk aan deze kwalitatieve eigenschappen en creëren net de typisch landelijke uitstraling van bijgebouwen, schuren, barns en patio's in deze houtsoort. De dikte zorgt steeds voor een stevig en robuust uiterlijk. Sparrenhout heeft een divers kleurenpallet, dat na verloop van tijd mooi zal vergrijzen. Hierdoor heb je binnen de kortste keren de uitzonderlijk knappe verweerde look van de gekende Engelse en Schotse aanbouwen. Nokhoogte: 4213 mm (5x3.5m) nokhoogte: 4914 mm (5x6m) Kepers : 70x80 mm Liggers : 180x180 mm Nok : 130x130 mm Palen : 180x180 mm Schuine stekers : 60x180 mm Priem : 130x130 mm Paalhoogte: 2040 mm Totaal = 83 onderdelen/1,983m³ Zie foto's voor meer technische informatie. Alle onderdelen zijn genummerd en dankzij de reeds verzaagde verbindingen passen ze als een puzzelstukje in mekaar. Gezien we geen aanvoer meer hebben van dit hout, staat dit gebouw in uitverkoop aan promoprijs, op = op

Meer informatie »
promo

€ 5.495,00

€ 3.785,00

Sparrenhout Gebinte Cambridge - 4 x 6m

Sparrenhout is een budgetvriendelijk alternatief voor constructies, bijgebouwen en schuren in lariks of eik. De kapschuur Cambridge is hier een prachtig voorbeeld van. Deze halfhardhoutsoort leent zich dankzij zijn goede fysieke sterkte en draagkracht er goed toe om een stevige kapschuur op te bouwen van 6 x 4 meter. Een oppervlakte van 24m² is perfect geschikt voor het gebruik als stockageruimte. Denk maar aan een plekje om jouw barbecue op te bergen of te sleutelen aan fietsen of wagens. Ook een feestzaal, mancave of gezellig ingerichte lounge zijn uiteraard mooie bestemmingen van deze kapschuur. Wanneer je kiest voor sparrenhout, kies je voor een divers kleurenpallet. Na enige tijd verkleurt en vergrijst het hout mooi. Zo heb je in een wip een kapschuur met een zeer robuust en stevig uiterlijk en een knappe verweerde uitstraling. Hou je van een tuin cottagestijl? Dan ben je met dit houten gebinte met schuin dak verzekerd van de gewenste look. Alle onderdelen zijn genummerd en dankzij de reeds verzaagde verbindingen passen ze als een puzzelstukje in mekaar. Nokhoogte: 3460mm Dakhelling: voorkant 45°, achterkant 40° Oppervlakte dak: 36m² Kepers : 70x80 mm Liggers : 180x180 mm Nok : 180x180 mm Palen : 180x180 mm Schuine stekers : 60x180 mm Priem : 180x180 mm Paalhoogte: 2240 mm

Meer informatie »
promo

€ 7.205,00

€ 5.280,00

Sparrenhout Gebinte Fleetwood - 4 x 7m

Een gebinte in spar is in de eerste plaats een budgetvriendelijk en toch kwalitatief alternatief voor modules of bouwpakketten in lariks en eik. Kies je voor sparrenhout dan kies je voor het benadrukken van het rustieke karakter van jouw constructie. Groten knopen en een uitgesproken gevlamde tekening benadrukken de landelijke of rurale look and feel van deze houtsoort. Het gebinte fleetwood heeft lange zijde van 7 m en een korte zijde van 4 m. Met 28m² heb je dus een zeer bruikbare oppervlakte waarmee je alle kanten uit kan. Je kan deze module zonder enige problemen afwerken naar eigen smaak en inrichten als schuur, bijgebouw, aanbouw of carport. Of je nu op zoek bent naar een extra stockageruimte of extra leefruimte, met het Fleetwood bouwpakket ben je zeker van het gewenste resultaat. Sparrenhout verkleurt op prachtige wijze en verkrijgt verschillende oranje, goudgele en blauwe schijnen. Na verloop van tijd vergrijst de opbouw helemaal en kan je genieten van de verweerde look die je al die tijd voor ogen had. Alle onderdelen zijn genummerd en dankzij de reeds verzaagde verbindingen passen ze als een puzzelstukje in mekaar. Nokhoogte: 4563 mm Kepers : 70x80 mm Liggers : 180x180 mm Nok : 130x130 mm Dakspant : 130x130 mm Gording : 130x130 mm Palen : 180x180 mm Schuine stekers : 60x180 mm Priem : 130x130 mm Paalhoogte: 2410 mm Totaal = 86 onderdelen/3,19m³ Zie meer technische informatie tussen de foto's.

Meer informatie »
promo

€ 7.025,00

Sparrenhout Gebinte Millwall - 6 X 6M

Ben je op zoek naar een gebinte in een L-vorm in sparrenhout? Bekijk zeker deze Millwall. Sparrenhout heeft een divers kleurenpallet, dat na verloop van tijd mooi zal vergrijzen. Hierdoor heb je binnen de kortste keren de uitzonderlijk knappe verweerde look van de gekende Engelse en Schotse aanbouwen. Al de houten palen/balken die je op de afbeelding ziet zijn inbegrepen. De wanden kan je naar eigen idee afwerken, bekleden of zelfs een deur in verwerken. Hierdoor kan je alle kanten uit voor bv een carport/garage, tuinkantoor, lounge,... De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor een vlotte constructie is het zaag en freeswerk al gedaan en zijn de palen ook genummerd. Meer info: Kepers : 70x80 Liggers : 180x180 Nok : 130x130 Noordboom : 60x112,7 Dakspant : 130x130 Gording : 130x130 Palen : 180x180 Schuine stekers : 60x180 Slaper : 60x130 Roostering : 58x170

Meer informatie »
promo

€ 10.830,00

€ 7.470,00/ pak

Sparrenhout Gebinte Northampton - 5,5 x 10m

Speel je al even met het idee om een ruime maar betaalbare aanbouw te plaatsen? Dan komt het gebinte Northampton in sparrenhout vermoedelijk wel in aanmerking. Sparrenhout is een waardig alternatief voor constructies, bijgebouwen en schuren in lariks of eik. De draagkracht en fysieke sterkte van deze halve hardhoutsoort leent er zich perfect toe om projecten van grotere omvang op te bouwen. Door de lengte van 10 m op 5,5 m verkrijg je een oppervlakte van 55m². Een heel mooie grootte die zeker dienst kan doen als extra leefruimte, stockageplaats of een combinatie van de twee. Ben je op zoek naar een rustieke en rurale uitstraling? Dan is sparrenhout de houtsoort bij uitstek voor jouw project. De grote knopen of knoesten en de uitgesproken gevlamde houttekening geven een unieke rurale look and feel aan jouw aanbouw. Sparrenhout verkleurt uitzonderlijk mooi en zal verschillende oranje, goudgele en blauwe tinten vertonen. Uiteindelijke kan je na een poos genieten van een prachtige vergrijsde en verweerde uitstraling. Alle onderdelen zijn genummerd en dankzij de reeds verzaagde verbindingen passen ze als een puzzelstukje in mekaar. Nokhoogte: 4811mm Kepers : 70x80 mm Liggers : 180x230 mm Nok : 180x180 mm Dakspant : 130x130 mm Gording : 130x130 mm Palen : 180x180 mm Schuine stekers : 60x180 mm Priem : 130x130 mm Paalhoogte: 2040 mm Totaal = 133 onderdelen/4,405m³ Zie meer technische informatie tussen de foto's.

Meer informatie »

Bijgebouw Bouwpakket

Wil jij een prachtige kapschuur, poolhouse, tuinkantoor, aanbouw, carport, garage, schuur, gastenverblijf, mancave, veranda, orangerie, paardenstal, terrasoverkapping, bijgebouw, berging of andere constructie plaatsen? Maar knap je af op het vele zaag-, schuur- en freeswerk en mocht je met robuuste balken aan de slag gaan? Ben je ook niet gek op een klassiek bouwpakket in een minderwaardige houtsoort? Dan vind je zeker wat je zoekt met onze modules die een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben voor uw project. De bijgebouwen zijn van duurzame kwaliteit dankzij het gebruik van eerste klas eiken (frans eiken hout), douglas/lariks of sparrenhout. Deze 3 houtsoorten hebben hun eigen unieke uitstraling waarvan ze zullen voldoen aan uw vereisten. Wij bieden zowel zadeldaken als platte daken aan. Alles voor de constructie is inbegrepen.

Omdat dit een gebinte is kan je het bijgebouw perfect naar eigen behoefte afwerken.
Bv: uw garage of carport kan je perfect afwerken met zonnepanelen of voorzien voor uw elektrische wagen op te laden.

Met onze expertise en de meest moderne producten kunnen wij u ongetwijfeld een op maat gemaakte oplossing aanbieden.

Sparrenhout

Wil je het rustieke karakter van jouw constructie benadrukken en moet het budgetvriendelijk zijn? Dan is sparrenhout de ultieme houtsoort voor jouw project. Noesten of knopen en een grote gevlamde tekening benadrukken het rurale/rustieke karakter van deze houtsoort. Sparrenhout verkleurt op mooie wijze en verkrijgt verschillende oranje, goudgele en blauwe schijnen. Na verloop van tijd vergrijst de constructie helemaal en krijg je een unieke uitstraling door de invloed van weer en wind. Rechtstreeks grondcontact is af te raden voor een optimale duurzaamheid. Sparrenhout is aan te raden voor bijgebouwen die een landelijke uitstraling vereisen zoals een schuur of een patio. Wens je de duurzaamheid te verlengen kan je dit zeker een behandelen.

Douglas

Douglas, Larix of lorkenhout is een prachtige halfharde houtsoort met een zalmroze kleur en gevlamde tekening. Wens je een goedkoper alternatief voor franse eik dan is dit de ideale oplossing. Kleinere knopen zorgen voor een lichte toch landelijke look die in elke woning tot zijn recht komt. Na vergrijzing van het hout, behoud je een nette uitstraling. De larik staanders plaats je best op een betonpoer voor het grondcontact te vermijden en een optimale duurzaamheid te verkrijgen.

Eik

Wil je dat jouw bijgebouw luxueus, fluweel en stijlvol oogt? Dan is deze gezellige en robuste houtsoort alles wat je maar van dromen kan. Franse eik is het neusje van de zalm! Dit is de beste kwaliteit die wij aanbieden. Qua kleur kan deze levendige houtsoort variëren van geelbruin tot donkerbruin. Het heeft een charmante en warme look-and-feel. Elk knoopje en windscheurtje vertelt als het ware een verhaal. Op een zonnige dag waan je je in het zuiden van Frankrijk en smelt je weg in de ervaring van jouw eiken poolhouse, patio of lounge. Grondcontact is terug te vermijden voor een optimale duurzaamheid. Voorzie hiervoor zeker een arduinen sokkel.


Mogelijke onderdelen van het bouwpakket
De randbalken dragen de belasting van de muren over op de nieuwe palen.
De nokbalk: Balk die op het hoogste punt van de constructie horizontaal ligt.
Het spant of dakspant heeft in de bouwkunde als functie het dragen van de dakconstructie, inclusief de daarop uitgeoefende belasting van dakbedekking, sneeuw, wind en dergelijke.
A-spant:Een spant in een A-vorm, opgebouwd uit aparte onderdelen. De twee diagonale delen worden halfverwege verbonden door een horizontale ligger, die zorgt voor een betere afdracht van krachten.
Een gording is een houten balk of ligger aangebracht in de lengterichting van kap of dak, de twee korte zijden zijn evenwijdig aan het te dragen dakvlak.

Cookies | Uw privacy | Ecohout is onderdeel van EXZO